ИЗХАБЕНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ УЗАКОНИ ПОРЕДНИЯ СИ УДАР СРЕЩУ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА БЪДЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ

Убиват законно бъдещите поколения. С новите промени, управляващите ,,подтикнаха” бъдещото сформиране на двойки да става доста по- лекомислено, което разбира се води и до по-нисък морал. Липсата на официална обвързаност сама по-себе си води до по-неангажиращо отношение към другия. Получава се една свобода, която ще бъде криворазбрана. С лека ръка се посегна на традиционният и стабилен семеен модел. Това беше удар срещу здравата клетка, даваща стабилност на обществото.

Бъдещите поколения, които ще се раждат в такава ,,семейна обстановка” няма да бъдат закърмени с българската традиция поради простата причина, че те няма да бъдат част от нея. В Европа ни приеха заради нашата вековна култура и изконни традиции, които са по-стари от историята на някой държави отвъд океана. Вместо да се гордеем с тях и да ги пазим, ставаме свидетели на тяхното отхвърляне и отричане. Така се руши бъдещето на идните поколения, а с това и бъдещето на България.
 
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

ВАЛЕРИЯ НОВОДВОРСКАЯ В ПРЕДАВАНЕТО „НАРОДЪТ ПРОТИВ…”

БОРИСЛАВ АНГЕЛОВ: ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА КАЗВАМЕ "НЕ"

Ех, Шушалов! Ех, Кърлев!

ЕЛЕОНОРА НИКОЛОВА:ЛИДЕРИТЕ ВДЯСНО ДА ЗАБРАВЯТ СВОЯТА УНИКАЛНОСТ

КОЙ СПИ НА ПОЗИТАНО 20

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1517

Posted by on окт. 3 2008. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24997 лв
 CHF =  1.73098 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18533 лв
100  RUB =  2.56485 лв
 USD =  1.72017 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.