ИЗНЕВЯРАТА

Мъжете и жените изневеряват по равно. Едно време мъжете се смятаха за по-изневеряващи, но това е стара информация. При жените е по-вероятно изневярата да започне със старо гадже, което е било тръпка в миналото, приятели, дори съседи. Запомнете: повечето изневери стават на работното място или около него. В световен мащаб тази тенденция постоянно нараства.

Само 10 % от тези, които изневеряват се женят помежду си. След като вече са се оженили между тях обаче се получава голямо недоверие. Ако сте напуснали някой и очаквате дълготрайна и стабилна връзка с новия партньор шансовете са много малки – под пет процента.  

Изневярата често води до раздяла ако невярната половинка е съпругата. Жените се развеждат много по-импулсивно, отколкото мъжете.  За мъжът е необходима наистина сериозна връзка с някой, за да ви напусне. По-вероятно е да се стигне до раздяла, когато има съчетание на 2 типа отношения в една връзка – секусално и емоционална. Тази комбинация е взривоопасна. Жените по-често изживяват този тип любовни афери. При мъжете по-често сексът е единствената мотивация. Мъжът по-често разделя любов и секс. Близо 30 % от мъжете го казват, докато при жените само 3 %.

 

Една от причините за изневярата е липсата на комуникация. Човек има емоционална нужда  да разговаря и споделя най-често късно вечер. В една установена връзка това е времето в което единият вече спи, гледа любимият си филм или виси в интернет.

Според статистиката жените, които са по-млади от 31 години и нямат деца е много по-вероятно да ви зарежат след любовна афера. Интересно е, че огромното мнозинство от хората смятат влюбването за извинение за това, че изневеряват.

Трудно е човек да се бори с изневярата. В нея често се съдържат притегалтени неща като тайна, опасност, страс, новост, романтика. Тази комбинация + красиво място (хотел, хубав ресторант, курорт…)  може да заблуди, че става дума за любов, а да е просто комбинация на удоволствието.
Запомнете: в такът тип афери има много малко реалнност, защото и двамата партньори не са в естествената си среда.

Очаквайте:  Как да хванете изневярата и как да я прекратите?


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА САМОТНИЦИ

ЛЮБОВ НА РАБОТНОТО МЯСТО – ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ И ЛЮБОВТА

ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3769

Posted by on мар. 25 2011. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.