Издигаме Меглена Кунева за генерален секретар на ООН

meglena-kuneva

Тъй като сезонът на номинациите тръгна, група приятели и симпатизанти на Общество.нет реши да предложи министъра на образованието г-жа Меглена Кунева за генерален секретар на ООН. Смятаме, че третата българска кандидатура ще допринесе за още по-силното представяне на страната ни. Ако не в самата надпревара, то поне в световните медии. „Като е гарга да е рошава“, както се казва. Сега ни е паднало да блеснем глобално.

Като се опираме на принципа на прозрачност и многообразие се хвърляме телом и духом в дълбокия кладенец на световната политика.

Г-жа Кунева е доказала, че има потенциал за всеки пост, така че няма да ни изложи и да се крие като г-жа Кристалина Георгиева зад кьошета и сокаци. Българското правителство отвори вратата на демокрацията и сега затваряне няма. Защо само други държави да ни издигат кандидатурите, я!

Мотото на кампанията ще е: „Колкото повече, толкова повече“. Официален символ: „Мечо пух с буркан мед“.

Да подкрепим демокрацията – издигайте наред!

Общество.нет

13.09.2016

Общество.нет (цитирането на изданието и активните линкове са задължителни)

 

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=13287

Posted by on сеп. 13 2016. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.