ИЗВИНЕНИЕ ЗА ЕДНА ЗАБЛУДА

Костадин Тасев, бащата на малкия Сашко от Сандански, който преди няколко месеца разбуни духовете заради обвинение, че е насилвал в продължение на години детето си, беше пуснат на свобода. Оказа се, че истината съвсем не е такава – "Тасев не е насилвал своя син Сашко. Доказа го по безспорен начин петорна съдебна експертиза. Малкият Сашко страда от синдрома Крон*. Той е бил подложен на обстоен медицински преглед от хирурзи, уролози и съдебни медици. Експертизата разби версията на прокуратурата, че Костадин Тасев системно е изнасилвал детето и държавното обвинение реши да измени постановлението за задържането му в ареста", каза за Дарик адвокат Ирен Цветкова, защитник на Тасев.

Бащата лежа 8 месеца в ареста. Майката на детето застана зад своя съпруг още тогава и обяви, че не е насилвал своя син. "Детето започна да кърви от дупето още от третата седмица след раждането. Оттогава досега сме го водили за прегледи и лечение в болниците в София, Благоевград, лежали сме и в Сандански, но състоянието му само временно се подобряваше. Д-р Трендафилова от нашата болница лъже, че Александър е изнасилван от баща му Костадин", каза в интервю за Дарик през месец февруари майката Христина.

Ако детето, все още е в детския дом, където беше изпратено, трябва да се върне на семейството и държавата да компенсира родителите за преживяното.  Това в честната и справедлива позиция.

От  Общество.нет поднасяме своите извинения на семейството, защото повярвахме на тиражираните новини за изнасилването. Изводът, който се налага е, че семейството е нещо свещенно и трябва да го пазим и много внимателно да се отнасяме към всичко свързано с него.

Остава да висят теми като: кой и защо е дал диплома на въпросната д-р Трендафилова, която вдигна крак цялата страна,  кой ще й потърси отговорност за некадърността и пропиленяното време на един баща, какво ще се случва със здравната система след като получи пари, но не и реформи…

 ––––––––––––––––––

*БОЛЕСТ НА КРОН

Болестта на Крон е хронично възпалително заболяване на червата. При него част от храносмилателния тракт се подува и образува язви. Болестта на Крон засяга най-често долната част тънките черва (разположена ниско в дясната област на корема) и началото на дебелото черво, но тя може да се развие насвякъде в храносмилателната система – от устата до ануса.

Причини за поява на заболяването
Лекарите все още не знаят със сигурност какво причинява болестта на Крон. Според някои специалисти тя може да се развие когато имунната система отговаря ненормално на нормалните бактерии в тънките черва. Други вируси и бактерии също играят роля за развитие на заболяването.


ПОСЛЕДНИ
СТАТИИ:

ВДИГАНЕТО НА ОСИГУРОВКИТЕ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА ИКОНОМИКАТА

ПРОБУЖДАНЕ

НАЙ-ЧЕСТАТА ПАЦИЕНТСКА ПЪТЕКА – ОСИГУРОВКА, ДОПЛАЩАНЕ, РУШВЕТ, ЛЕКАРСКА ГРЕШКА

НЕНУЖНАТА ПИСТА

ОТ НАЙ-ДОБРЕ ОХРАНЯВАНАТА ЮЖНА ГРАНИЦА В ИЗТОЧНИЯ БЛОК ДО РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА

3 ПРОБЛЕМА НА РЕДА В СОФИЯ – ТАКСИТА МЕНТЕ, ПРОСЯЦИ, МАГРИСТРАЛНИ
ПРОСТИТУТКИ

ЖАДУВАНА РЕФОРМА

ГЕЙ ПАРАД В СОФИЯ – ДАДЕНО ПРАВО ИЛИ ТЪРСЕН КОНФЛИКТ

НЕДРУЖЕЛЮБНИ ХОРА, СПЕКУЛАНТИ, ОПЕРАЦИЯ ЧЕРЕША И ЗАЩО
НЯМА
БЪЛГАРСКИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

ЗАЩО НЯМА КОНЦЕРТ ЗА ВИДИНСКО?

МАЙКА НА 62

ПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКА ОТ 4 ГОДИНКИ

НАСИЛИЕТО СРЕД УЧЕНИЦИТЕ – ВРАТА КЪМ УТРЕШНИЯ ДЕН

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3427

Posted by on окт. 14 2010. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.