ИВАН КОСТОВ: МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е ЧУДОВИЩНО НЕГРАМОТЕН

Закономерно след разпада на Синята коалиция единственият шанс на Иван Костов е да се легитимира като дясна алтернатива на управляващите чрез директен сблъсък и търсене на съюзници. Първата част на спасителния план вече е в ход. В сутрешния блок на БТВ бившият премиер прекрати с леките удари и мина в тежка фронтална атака срещу ГЕРБ и нейния ръководител Бойко Борисов.

Преди няколко дни управляващите разшириха обхвата на прехвърлянето на отговорност от Тройната коалиция към управлението на ОДС (1997-2001). Те персонално обвиниха Костов, че е виновен за повишаването на цената на тока с 13 % от 1 юли 2012 година. Ето как им отговори той:

„От както са започнали да работят тези централи, цената е константна, без промяна, сега се върнете в 3 клас и ми кажете може ли константа в уравнение да промени решението на уравнението. Вижте колко лъжи една върху друга. В този договор няма цена, там има схема за това как се образува цената. Делян Добрев злоупотребява с темата. Министър-председателят е чудовищно неграмотен. Това е негова любима теза“.

Основната причина да се стигне до увеличението на тока, е че НЕК е вкарана в неплатежоспособност, за да бъде финансирано началото на изграждането на АЕЦ Белене. Има една дребна хитринка на управлението – вдигат се цените, когато потреблението е малко, но истинският удар на тези цени ще се усети през зимните месеци„, предупреди бившият премиер.

Иван Костов не пропусна да отбележи и провалите на управляващите по отношение на съдебната система, здравеопазването, икономиката, външната политика. Теми за атака вече има много.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4921

Posted by on юли 17 2012. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 коментара for “ИВАН КОСТОВ: МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е ЧУДОВИЩНО НЕГРАМОТЕН”

 1. Боню

  Абе Костов…това мисля, че половин България вече го знае и може да го каже… Кажи нещо ново

  • Павел Ганчев

   Едно е народо- псхологическа грамотност, друго е ПОЛИТ- икономическа! Костов е неграмотен пв първото и се мисли за голям тарикат, на няма МОРАЛ и чувство за мисия! Аз предпочитам клошар с чувство за мисия да ни управлява, нежели полит- икономически тарикат с чувство единствено за собстветия джоб! Не знам, дали Костов го осъзнава, но най- вредният човек за България в момента е той! По- вреден е даже от комунистите, защото те са явен враг, докато той е „троянски кон“ на руснаците, независимо, дали ги мрази или само се прави! (А може би това му е ролята,- на марионетка)! „Пази ме боже от приятелите, от неприятелите сам се пазя“!

   • Венко

    Те и другите клошари сигурно предпочитат клошар да ги управлява.
    За щастие поне за сега още не сте мнозинство.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.