ЗА КАКВО НИ Е…

Protesten bokluk

За какво ни е МВР, което няма данни, че назначения за зам.вътрешен министър е бивш представител на силовата застрахователна групировка СИК, а журналист от Дневник го намира за 15 минути в Търговския регистър?

За какво ни е социалистическа партия, която прави компрометиран младеж-олигарх шеф на ДАНС и представител на СИК депутат и областен председател на партията си в Шумен? Дали партията е социалистическа или криминална?

За какво ни е бивш премиер, който очевадно не знае какво иска: не  иска властта и същевременно не иска да стои в парламента, а предпочита да хленчи за заплахи за живота си? Или просто на Борисов не му се стои като един от 240 депутати, който вече не може да вземе самолета и да се разходи през работно време. Това десен лидер?

За какво ни е националистически лидер, който гласува с наричаната от него противоконституционна партия?

За какво ни е етническа партия, която се е превърнала в политически брокер на гласове, влияние и единственото, което прави е грозни пазарлъци?

За какво ни е мънкащ президент, който не може да организира и овладее един председателстван и подготвен от самия него Консултативен съвет за национална сигурност? Той сам подписа закона за ДАНС!

За какво ни е министър-председател, който управлява чрез СV-та и папки, които му наредят?

За какво ни е парламент, който има доверие от 5 %?

За какво са ни преходни стари муцуни, които се обединяват-разделят с единствената мисъл да се докопат до властта?

За какво са ни едни и същи журналисти, социолози и анализатори, които също са се превърнали в част от проблема?

За какво ни е всичко това…

 

Автор: Общество.нет и група млади политолози

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6645

Posted by on юни 20 2013. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.