ЗА ДРАСТИЧНИ МЕРКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ ОБЯВИХА ОТ ОНБ

За химическа кастрация на педофилите в България настояват от “Общество за нова България”.  На свое заседание политическата партия е приела основните си приоритети за развитието на страната. В сферата на борбата с престъпността това са домовите кражби, кражбите на коли, педофилията и престъпленията свързани с наркотици.
“Настояваме за драстично увеличение на присъдите, свързани с кражбите на автомобили, изнасилванията, блудствата, взломните престъпления, както и за химическа кастрация за педофилия”, се казва в декларация разпространена до медиите. На сексуалните престъпници във Великобритания например вече се предлагат инжекции със специални препарати, които подтискат либидото. Тази мярка е насочена главно срещу маниаци, чиито жертви стават малки деца.
От ОНБ искат още осигуряване на всички задържани лица задължителна обществено полезна работа 5 дни  и 2 дни задължително образование, както и тежките престъпления да се разследват от следователите, а същевременно да се подобри обучението и квалификацията на дознателите.

“Обявяваме се за засилени мерки вътре в структурите на полицията за пресичане на връзките между полицията и престъпността. Не сме съгласни с политиката на монтиране на камери, т.к от една страна създава изкуствена реалност, а от друга възможност за злоупотреби и прекалено навлизане в личния живот на гражданите”, пише още в декларацията. Като последна точка е отбелязано, че от партията са и за закриване на пунктовете за изкупуване на цветни и черни метали.
 
 
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

БЪЛГАРИЯ Е НАША, А НЕ ВАША!

ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ СОФИЯ – ПЕЧАТНИЦА ЗА ПАРИ*

ТАКИВА ЛИ СМЕ , КАКВИТО НИ ВЪЗПРИЕМАТ?

СТАНЧО ТОТОВ: БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЕДНОВРЕМЕННО В РОЛЯТА НА ЯН ХУС И НА БАБАТА СЪС СЪЧКИТЕ

НА ХОД СА МЛАДИТЕ – ТЕ И НИКОЙ ДРУГ -НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1936

Posted by on ян. 21 2009. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.