ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

До скоро в обществото се гледаше с неодобрение на връзка в която жената е доста по възрастна от мъжа. Напоследък обаче нещата се променят. Жените стават все по независими финансово и отказват да се задоволят с по-малко от това, което искат. А те искат любов, приятелство и равенство в една връзка и ако могат да вземат това от по-млад мъж не се притесняват да го направят. Въпреки това, въпросът защо по младите мъже се съгласяват на връзка с доста по възрастна жена постоянно се дискутира.

Проведени са много проучвания на тази тема и е установено че мъжете, които търсят стабилност по-често се увличат по по-възрастни жени. Те намират възрастните жени по-толерантни и по-балансирани, партньор,  който може да ти даде съвет и да подкрепят във всичко.

Другото нещо с което по-възрастните жени впечатляват по-ладите си половинки е, че те гледат право напред и не играят игрички. Те нямат нужда да се показват претенциозност и са доволни от живота, който живеят.  Тези жени са напълно наясно какво искат от живота. Не въртят евтини номера за разлика от тинейджърките или по-младите жени.

Сексът също има роля при избора на по възрастна жена. Мъжете смятат че тези жени са по-обиграни в секса, отколкото техните по млади съперничи. Те са готови да експериментират, отворени са за нови идеи и са по-авантюристични. Една зряля жена знае къде, колко и как да го направи, така че да достави максимално удоволствие.


Всяка двойка трябва да полага усилия за връзката си, но такива връзки не трябва да се оставят да се носят по течението. Те трябва да са наясно със всичко и да са готови да се справят с много предизвикателства.  Ако двойката има еднакво ниво на интензивност и е готова да работи за бъдещето си, нищо не може да застане между тях. Напасването в една връзка няма възраст.


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И
ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ
КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИЯТЕЛСТВО И ЛЮБОВ

НАЙ-КРАСИВАТА ОМЪЖЕНА ЖЕНА ЗА 2009 Е РУСКИНЯ

СВОБОДНА ЛЮБОВ

ГРАНИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА ИЛИ ЗА РИСКОВЕТЕ ПРЕД БРАКА С
ЧУЖДЕНЕЦ

ЛЮБОВТА НА ФОТОГРАФКАТА (РАЗКАЗ)

ЛЮБОВТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ

ДЕПРЕСАНТСКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ И НАЙ-ГОРЕЩАТА ЛЮБОВ ДА ИМА СТУДЕН КРАЙ

НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ


Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3190

Posted by on май 13 2010. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.