ЗАЩО ЖЕНИТЕ ОТКАЗВАТ НА МЪЖЕТЕ?

Видели сте красива жена и решавате да я поканите на среща, но вместо „очаквания” отговор, чувате едно пробождащо „НЕ“. Какъв удар само! Това не значи, че трябва да се откажете от удоволствието да „сваляте“ непознати жени, просто трябва да бъдете по-внимателни в подбора им. Ето няколко причини, поради които една жена може да ви откаже…

1.Егоизъм или просто омраза към мъжете.

В съвременното западно общество има много хора както от единия, така и от другия пол, които се грижат сами и само за себе си и не се вълнуват особено от чувствата на другите. Те смятат, че следва да „отдават” своята сексуална привлекателност на максимална цена. Затова на всеки представител на противоположния пол често му се налага буквално да си измолва ласките. На някои жени пък просто им харесва да унижават, както смятат те, мъжкото достойнство или да поставят мъжете в неудобно положение.

2. Безпаричен вид.

При избора на кандидат въпросът за неговата състоятелност стои не на последно място, затова ако изглеждате като човек без пари, смятайте, че ще имате малко шансове за положителен отговор. Избирайте жени, които не изглеждат толкова „скъпи“ . Така ще имате по-големи шансове за успешно запознанство.

3. Нейното сърце е заето.

Тя вече си има мъж и не търси нови запознанства.

4. Тя е опитна кокетка.

Много жени с ниско самочувствие и омъжените жени обикновено попадат в тази категория, защото те имат необходимост да се чувстват сексуално привлекателни. Затова те могат и да ви дават знаци, че откликват на поканата, но в действителност въобще не се канят да се срещат с вас, на тях само им е необходимо да удовлетворят своето самолюбие и да почувстват своето превъзходство.

5. Тя има проблеми от емоционален характер.

Тази категория жени е срещала на пътя си само "повредени” мъже. Затова те най-често винят мъжкия пол за всички свои жизнени… … неуспехи. Те биха ви отхвърлили само защото сте един от тях – представител на мъжкия пол.

6. Първата ви крачка е била погрешна.

На една жена се харесва, ако поставите ръка на рамото и й кажете “здравей, мила” , но друга ще сметне това за връх на нахалството и ще ви „отреже”. Оценявайте реално жената: нейния социален статус, образование. Това, което става за продавачката на пазара не е подходящо за жената-интелектуалец.

7. Неправилно избран момент.

 Жената може да ви отхвърли и по причини, които не се отнасят до вас: тя има сериозни проблеми, в лошо настроение е, смята, че днес изглежда зле и т.н. По друго време същата жена би ви отговорила с взаимност.

8. Преживява криза от предишна връзка.

Ако поканите жена на среща и чуете в отговор „ Не искам с никого да се срещам, трябва ми малко време, за да разбера себе си.” това обикновено означава, че тя още преживява разрива на предишните си отношения и не се интересува от нова връзка. В подобен случай е по-добре да общувате като приятели, а после всичко ще се разбере.

9. Слабак.

 Ако сте неуверени в себе си и ви се подкосяват краката, губите ума и дума, когато жената е до вас, не разчитайте, че тя ще се съгласи да се среща с вас. Най-много ще ви „удостоят” със статуса на приятел. Когато мъжът се запознава, той трябва да прави това уверено и открито, без обаче да крие своята неувереност чрез грубост или нахалство.

10. Просто не й харесвате.

Неприятно, но факт  – тук нищо не може да се направи. Или й се харесвате, или не.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

ЛЮБОВТА ПРЕЗ ДЕТСКИТЕ ОЧИ

ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА?

ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД

EДНА ВЕСЕЛА ИСТОРИЯ

ЕЗИКЪТ НА ЛЮБОВТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1501

Posted by on окт. 4 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.