ЗАПУШАЛКИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА


/…НА АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ И ШАЙКАТА НА ЧЕРНИЯ БАЩИЦА МАХНО… /

На снимката: Николай Гацев

Слушах вчера Александър Йорданов в предаването „ Булевард България” на РЕ:ТВ от 19.00 на 07.05. 2009г. и не вярвах на очите си!Какво дебелашко самодоволство и безочие беше излято в ефира на все още любимата ми телевизия. Чух най-страшното и „суицидно”самопризнание в СДС в последните години, Йорданов както винаги беше поразяващо точен-но този път автогола  беше в собствената му врата.  Възседнал метлата с резултата си от вътрешните избори в СДС-126 гласа!!! / от 9700 гласа/ той призна за какво иде реч… те в СДС си се познавали, били си все едни и същи, популярни и известни от има-няма 20 години вече….- с Надежда, Едвин, Костов и другите.. а Юруков бил отскоро и какво тука искал някакъв си никому неизвестен Гацев… който  ту си идвал, ту си отивал, ставал популярен ..заради разправиите си със СДС.. Силно възмутен бил че, те така добре се разбирали и си се преизбирали без него вътре! и защо им се бъркали някакви  хора извън сценария .. да им трошат хатъра.. че зер малко ли е 8 години да си безлична опозиция и да обслужваш бившите комунисти с алтернативна недостатъчност??!!
      Бедний, бедний… Йорданов / иначе добре Ви стои костюма на Пиер Карден – купен със спестени от закуски пари – при отдаването на държавни имоти на фирмите на съпругата Ви като посланик, изпратен от Надежда Михайлова в чужбина /- на чий гроб тъй жално, тъй грозно.. грачиш..??!! Не хващате  дикиш с тия приказки вече. Хората помнят делата Ви, а прокуратурата ги разследва даже. И Вие – като братя Галеви, май, напирате за Парламента, за да се спрат пустите следствия срещу Вашата богоизбрана Особа!
        Аз помня отдавна, г-н Йорданов! На първите нерегламентирани сбирки в кино „Петър Берон” 23 Октомври 1989 г., когато четохте  съчинението си за лошия шофьор Тодор Живков някой в залата се провикна: „агент Борко,агент Борко”! Запомних това име… защото тогава неизвестният Николай Гацев /19 год/ също беше там със своите състуденти от Историческия факултет на СУ – Станка Желева и Михаил Груев. Като глупави деца дадохме интервюта за Румяна Узунова с имената си, заради което на другия ден се наложи аз да се крия при роднини в Ботевград, Михаил Груев- да бяга в Пловдив, а Станка Желева… тя си беше малко като Вас – от сценария… поне по баща!  А 2 дни по-рано Ви стояхме на подписката при Кристал. Младежка наивност! Добре, че 10-ти Ноември дойде само след 2 седмици!
       Помня и когато неизвестният Николай Гацев, след измамата на изборите 1990 г. за ВНС, Ви помагаше да се качите на автомобила, блокирал вратата на Народното събрание и Вие вместо да ни призовете да се разправим с изборните манипулатори и да смачкаме БКП бяхте пратен от хората на Луканов да ни помолите да си разотидем. Ние бяхме още деца.. и Ви повярвахме и си разотидохме, а само 5 месеца преди това с нашия студентски ентусиазъм съборихме цяла една 45-годишна комунистическа власт. За да дойдете на нейно място Вие и хората от Вашата шайка, начело с черния „бащица” Махно /Костов/ и да съсипете СДС – святия символ на демокрацията и всичко дясно в България!
       Аз помня и как заехте поста на покойния Стефан Савов, как се ласкаехте да Ви именуват „г-н Председател на Народното събрание” и се возехте в големите мерцедеси /първото нещо което поръчахте като председател с милионите на парламента- там миришеше пак на тлъсти комисионни! /, потупвайки ни снизходително по рамото, нас неизвестните и легитимирахте динамичното мнозинство на Любен Беров, загробило Българию…   
 А в Централното оперативно бюро на Демократическата партия отново се говореше за „агент Борко”, който предал СДС за председателско място и за сини мравки??! Вие бяхте тогава малко големичък за мравка… значи вероятно с друго амплоа ще да сте се подразбирали .. 
        Само Вие, г-н Александър Йорданов, моля да не ми продавате морал..!  Слаб продавач на морал сте – повече Ви бива в амбулантните далаверки!  Вашият стандарт за почтеност е станал нарицателно за цяло едно поколение сини политици. Това са точно тези от „кастата” с които си се знаете – от самото начало…  на прехода… несъобщените ченгета от Лукановите мирни преходи и водевили.  Или пък като нашата…  Надежда Михайлова.. която не се посвени да обругае Синода на дядо Пимен и да отиде да целува ръката на „полковник ли е.. генерал ли е.. от ДС ли е… от КГБ ли е…”- Максим Червения! Страстта към ченгетата и пагоните май е като масова епидемия за вашата богопомазана затворена и капсулирана седесарска „каста”. Вие копирахте  живота на червения елит и на Татовото Политбюро с големите мерцедеси от които ни помахвахте, прическите на приворните коафьори, вечни пътувания насам-натам в чужбина – и хората накрая ни казаха:  че и тия са като ония… Заради Вас и Вашите богоизбрани сини първенюта… г-н Йорданов.. , произхождащи всичките от нереализираната средна и дребна кариеристична комунистическа номенклатура и от обслужващия мизансцен на червените бонзи, строители на синият „Олимп” с комплекси за недооцененост.  Вий всички вкупом „Олимпийци” бяхте и бедният си електорат здраво изиграхте, водени от предводителя си черния бащица Махно. И получихте – кой гараж, кой посланничество, кой някакви други равностойности на 30 сребърника.
     По това време Николай Гацев беше през деня на студентските стачки, нощем дежуреше в Града на истината, сутрин беше неплатен портиер на „Раковска”134. И носеше на ръце хора като г-н Йорданов, вярвайки,че са „Бъдеще за България” !! правеше изборни кампании, за да ги избира, а в свободното си време – вече като студент в Университет „Йоанис Капо Д~Истрия” в Гърция търчеше в офисите на гръцката ”Неа демократия” да договаря сътрудничество с прохождащото СДС и помощи, с които се яко се преяждаше и злоупотребяваше. И какви бяха”резилтатите” от дейността на синята Ви шайката, г-н Йорданов – на дългите и безмислени депутатства, преяждания и напъвания??!! Свалихте авторитета на СДС под санитарния минимум – това направихте тези, известните… дето много добре всички Ви познаваме и СТЕ ни омръзнали. Вие стоите като запушалки на гърлото на демокрацията и я цедите, цедите в Лукановската си мъртва хватка. Няма как да ни излъжете! Студентите от площадите вече сме пораснали – тогава бяхме деца, а сега самите имаме деца.. а Вие мазно пак ни се появявате на екрана и ни подлъгвате да Ви направим отново управляващи, а оттам  БСП да остане чрез хора като Вас винаги на Власт! Няма да Ви бъдем вече щурмоваци, нито слуги на БСП!
    Добре, че в освободеното от Вас за последните 10 години пространство, което Ви е останало и досега стигаше само да си живуркате /с малко но достатъчно!/ вече има и Бойко, има и Яне, има и Гергьовден и Новото време,  ще има и други десни кандидати, които политическия Ви животец ще отнемат. Вас вече Ви освиркват и на съвсем тесни партийни форуми, г-н Йорданов – на последната партийна конференция и много се канехте на Юруков/този дето бил в СДС отскоро/– но някой явно Ви подвикна в залата – с онова –другото име – и вие героично замълчахте и ме изоставите сам да споря с лидера на СДС- така издадохте и окончателната си политическа присъда! БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ! Заради духовната криза и разрухата в дясното и падението, за което Вие вкупом всички сте виновни! Вие, известните, иконите на СДС, а не неизвестният Гацев и на такива наивници като него, на които се дължи Вашата печална популярност. 
      Дори в БСП се сменят и идват нови поколение – при тях има, за съжаление, друг вид обремененост..  За Вас се пее.. вече едновремешната синя песен „Промяна не може да има”!
       Не слагайте сините еполети, г-н Йорданов! Не Ви отиват и приличате на клоун, участващ в червен маскарад. Вие вече не сте в СДС, г-н Йорданов, а в коалицията на „Демократи за Сретен Йосич”, ръководена от Иван Костов и Мартин Димитров. Вие сте в „Бъдещето за България”  от касичките  на  комунистическата идеоложка от фирма „Булс” Елена Костова и на ембарговия „оператор”  Зоран Ристич, където пак са намесени любимите Ви ченгета – този път от тайните  служби на Милошевич..  Май за избора Ви сега не са виновни нито Юруков, нито Радонов..!
     И ако пак ме питат журналистите какво искате,никому неизвестний, г-н Гацев, с Вашата битка срещу синята върхушка – ще отговоря – да им извадя запушалките, за да изтече помийната вода, която 20 години са вмирисвали! Стига ми тази популярност.
 
 
 
Николай ГАЦЕВ
София, 09.05.2009 г.                   
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

ДЕПУТАТЪТ ХРИСТО ПОПОВ: “АТАКА” РАБОТИ ЗА УСПЕХА НА ДПС

БСП И ДПС ИЗВЪРШИХА ПОДЛОСТ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ -Едвин Сугарев

„ПРОЗРАЧНО” УПРАВЛЕНИЕ В ДОБРИЧ

БОРБА НА ЖИВОТ И СМЪРТ… – Калоян Методиев

А ЗАКОН ИМА, ПРОЧЕТЕТЕ ГО!

ПИРОВА ПОБЕДА ЗА КОСТОВ И ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА „ВТОРА СИНЯ ПИСТА”– Добри БОЖИЛОВ

КОНТРОЛЪТ НЯМА ДА ПОМОГНЕКалоян МЕТОДИЕВ
 
 

КАБИНЕТЪТ СТАНИШЕВ – ОПОЗИЦИЯ В 40-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ 7:0 – Борислав АНГЕЛОВ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2252

Posted by on май 13 2009. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.