ЗАПЛАХА: ГОЛЕМИ ГРУПИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ СТОЯТ НА ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ И ЧАКАТ СГОДЕН МОМЕНТ ДА ВЛЯЗАТ

Golemi grupi na granicata

От МВР официално съобщиха в свой доклад, че от турската страна на границата чакат големи групи хора.На турска територия в граничната с България зона са концентрирани големи групи нелегални имигранти, чието преминаване у нас е възпрепятствано от извършваните строителни дейности по изграждане на защитната преграда в участъка Лесово – Крайново„. По план оградата трябва да е готова в края февруари, което е прекалено голям срок, за да се неутрализират настъпващите групи нелегални от Азия и Африка, които вече заляха центъра на София. В момента военни от инженерни войски довършват просеките, които подготвят за поставянето на оградата. Вероятно нелегалните се страхуват от военните. Армейските инженерни части се изтеглят до една-две седмици и  тогава нелегалните вероятно ще започнат да нахлуват на българска територия.

За трите денонощия от 6 ч. на 29 ноември до 6 ч. на 2 декември на границата са заловени 40 души. 25 от тях са от Сирия, 13 от Афганистан и по 1 от Турция и Иран. В края на миналата седмица от МВР са върнали обратно едва 4 граждани на Ливан, които са били настанени на външни адреси. През миналата седмица бяха екстрадирани със самолет 46 иракчани.  Никой не се връща на турска територия след като е преминал нашата граница. В бедна България, само досега има около 12 000 официално регистрирани нелегални емигранти, много от които от Африка и Средна Азия. С това темпо на спиране и екстрадиция може да станат 100 хиляди за една година.  Никой политик не смее да коментира традиционно висока раждаемост на тези групи и промените, които ще настъпят в етно-религиозния баланс на страната ни.  Междувременно медии с чуждестранна собственост, правозащитници финансирани отвън и адвокати правещи бизнес с уреждане на бежански статут продължават да натякват, че сме длъжни да приемаме всички желаещи да се заселят на наша територия.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8157

Posted by on дек. 3 2013. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “ЗАПЛАХА: ГОЛЕМИ ГРУПИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ СТОЯТ НА ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ И ЧАКАТ СГОДЕН МОМЕНТ ДА ВЛЯЗАТ”

  1. Стефка Стефанова

    ,, Междувременно медии с чуждестранна собственост, правозащитници финансирани отвън и адвокати правещи бизнес с уреждане на бежански статут продължават да натякват, че сме длъжни да приемаме всички желаещи да се заселят на наша територия.“ Да си ги приемат те на собствена територия.Нашите БЕЗРОДНИЦИ принудиха хиляди българи да търсят препитание по света,а тук ще се заселват чужденци и то предимно мюсюлмани.Откъде накъде?!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.