ЗАЛОВИХА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ОТ АФРИКА У НАС С КОКАИН – С ТАКИВА ХОРА ЛИ ЩЕ ОПРАВЯМЕ ДЕМОГРАФИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?

Nelegalni emigranti Mali

Двама така наречени бежанци от Мали са задържани от полицаи от Чипровци, а в тях е намерен кокаин. Двамата млади мъже са проверени край Берковица в северозападна България от патрул на МВР. 

Случката се разиграва на фона на непрекъснати акции за набиране на дрехи и храна за помощ на страдащите военни бежанци. Държавата прави огромни разходи за покрив, електричество, парно, храна, медицинска помощ, преводи, денонощна охрана…

Кокаинът е наркотикът на богатите. Кога дойдоха тези млади африканци,  кога се свързаха с престъпни мрежи за наркоразпространение? Откъде имат наркотици? Какво общо имат с войната в Сирия? Откъде имат толкова много пари, докато бедният и нещастен български народ, манипулиран от няколко медии, отделя от залъка си да ги храни и настанява?  Защо се разхождат свободно из цялата страна, а не са репатрирани по родните си места? С наркотиците върви и спина, хепатита, убийствата, кражбите…

Такива хора ли ще оправят демографията и бизнес средата на България, както предлага комисар Кристалина Георгиева?

Вече всеки ден има официални информации за побоища, кражби, сексуално насилие, бунтове или разрушения свързани с нелегални емигранти в и около местата за настаняване.

Все по-ясно става, че в България беше извършена една огромна манипулация на общественото мнение от страна на политици и някои медии с цел българите да бъдат заблудени, че прииждащите нелегални емигранти от Африка и Близкия изток са военни бежанци от Сирия.

Какво още трябва да стане, за да може правителството, президента и опозицията да си мръднат пръста за вдигане на ограда по цялата граница и екстрадация на всеки нелегално проникнал?

komisar Kristalina Georgieva

комисар Кристалина Георгиева: колаж Фейсбук

17 октомври 2013

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7135

Posted by on окт. 17 2013. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.