ЗАКЛЕТ ЦЕСЕКАР СЕ ВРЕЧЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ФЕНКА НА СИНИТЕ

ЕЛИЦА МАТЕЕВА ОБЕЩА НА ВАСИЛ КРЪСТЕВ ДА ГО ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ „ЛЕВСКИ”

Васил Кръстев, който приятелите му познават като заклет фен на футболния ЦСКА, каза „Да” на любимата си Елица Матеева през уикенда, на Коледни заговезни. В разгара на купона в русенския хотел „Дунав плаза” булката го поздрави с химна на отбора на сърцето си „Левски” и му изрецитира безпогрешно „Идваме от север, идваме от юг, старите левскари до един сме тук…”. Младоженецът й отговори смело със „Само ЦСКА!”, подкрепен с виковете на половината от гостите. В крайна сметка красивата Ели обеща на Васко да го обича много повече от любимия син тим, с което успокои страстите и заслужи аплодисментите на всички присъстващи, които с интерес проследиха спортната закачка.
Футболът всъщност се оказа единственото нещо, което разделя влюбените младоженци, които дори работят рамо до рамо в голямото семейство на Пощенска банка или по-точно на EFG Group. Една от изненадите на пищната сватба, декорирана изцяло в бяло и модерното лилаво, украсена цветно с теменужки и бели лалета бе свързана с миналото на младоженеца. За Васко се разбра още, че преди няколко години не само е залягал здраво над математиката, но и голяма част от живота си е отделил на народните танци. Затова съвсем естествено негови приятели от ансамбъл „Зорница” поднесоха поздрав към младоженците и всички гости, сред които бяха забелязани и общинските съветници д-р Теодора Константинова и Николай Падалски. Изключително ефектен и аплодиран от присъстващите на тържеството бе т.нар. „Варненски танц”, изпълнен с дървени лъжици.  В края на празненството след многото викове „Горчиво” гостите се подсладиха и с вкусна сватбена торта, в която се криеше изненада. Едно малко сърце, което гарантираше на някой от присъстващите танц с булката или младоженеца. То се падна на един от най-обичаните от булката мъже, а именно нейният баща Емил, който бе щастлив да сподели танца с любимата си дъщеря.
Преди всички незабравими вечерни емоции обаче Ели и Васко сключиха граждански брак и се врекоха във вярност пред Бог в русенската църква „Свети Георги”, декорирана изящно в бяла и лилава органза, цветя и пътеки от сватбени свещи.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

СВОБОДНА ЛЮБОВ

ГРАНИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА ИЛИ ЗА РИСКОВЕТЕ ПРЕД БРАКА С ЧУЖДЕНЕЦ

ЛЮБОВТА НА ФОТОГРАФКАТА (РАЗКАЗ)

ЛЮБОВТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ

ДЕПРЕСАНТСКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ И НАЙ-ГОРЕЩАТА ЛЮБОВ ДА ИМА СТУДЕН КРАЙ

НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ

СТРАХОВЕТЕ В ЛЮБОВТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2697

Posted by on ное. 16 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.