ЗАВРЪЩА ЛИ СЕ ГЕНЕРАЛ СТРАХ?

За 19 години над 100 знакови, поръчани убийства и нито едно разкрито. Има професионални любовници, готвим закон за проституцията. Всички сме любители на новини и скандали, но в Отечеството ни няма любители убийци. Защото всичко се заплаща. Стана модерно да пребиват с чукове, да заливат с киселина лицата на жени и мъже, няма избор, изборът е завистта и омразата. 19 г. демокрация е израстването на цяло поколение, което започва да играе живота си в един ужасен спектакъл. Не свобода и гласност, а страх! Затова ли се отказахме от диктатурата? В един полудял свят въведохме за човечеството 2 абсурдни понятия – кредитен и назначен богаташ! Но има любопитни и заяливи журналисти и писатели. Ами, че това им в работата. Защото повече са бедни. Когато бе на власт, Хубавото Наде се изхвърли: „Нахранете ги и ще си мълчат!”. А още Ботьов е казъл: „Къде си вярна ти любов народна?”.

И Шекспир в „Укротяването на опърничевата” е написал: „Един човек може да отнеме бесовете на друг”. Но трябва любов, а не взаимни интереси. Изхвърлят на улицата поредния журналист. Писатели катоХристо Стоянов сами си пишат, илюстрират и издават книгите. Лично ги разпространяват, като амбулантни търговци. И сами си ги четат, както си признава драката-талант. Е, мнозина го харесват, колкото и опърничав да е. Аз съм един от тях. Но това е радост през сълзи. Отдавна сме се превърнали в палячовци на тези, които плащат. Не виждате ли грубата и безмислостна цензура в медиите, Господа? До вчера само ни премълчаваха, защото и олигарсите се страхуват. Днес направо колят. Че кой е Валентин Златев до Кеворк Кеворкян и Велизар Енчев, че да му се молят, лижат и мажат с часове, цели две денонощия по телевизия СКАТ? Капиталът в България, вместо да създава благоденствие ни връща до Тодор Живков. И блюстител на истината не е прокуратурата и съда, а още по-яркото възвеличаване на Георги Коритаров. Да не говорим за удържимия възход на ПР, като Диана Диманова. Не срам, а страх да те хваща. Каква ти Европа и нейните присъединителни фондове, които ни осигуряват единствено живот назаем. През 2004 г. ген. Гудман от ЦРУ оневини родината ни, че българите нямат пръст в атентата срещу Папата. А националните предатели Желю Желев и Петър Стоянов още търсят убийците на Георги Марков сред нас. Плащат им, разбира се. Докато Гор Видал не се страхува да се обърне направо към президента Буш-Младши: „Как сте се добрали до властта, сър?”. Но това са САЩ, страната на неограничените възможности. И големият американски писател Гор Видал би се почувствал унизен да чупи кръст пред един назначен капиталист, като Валентин Златев. Ах, какъв наивник е уж гордият журналюга Георги Коритаров. Преди години той презираше пред екрана и Бойко Борисов. Забравихте ли? А колко малко му трябваше да разбере, че след личната охрана на Тодор Живков, предметът на дейност на ИПОН му повериха цялата мрежа на ЛУКОЙЛ в България от Бургас до София. Позорно да премълчаваме истината за смъртта на Ахмед Емин. С Доган не се свършва ДПС. Както и с Бойко Борисов. Или искате, български граждани, да се завърне ген. Страх? В момент на световна икономическа криза, която няма как да подмине България, така набедените за български олигарси, не трябва да си хабят времето и парите за прозрачните „бизнес прояви” на хора, като Георги Коритаров, а да разтворят кесиите си за родното оцеляване. Това е сватба, господа, кървава сватба при нищета и мизерия, а не водевил по медиите, като Биг Брадър, Сървайвър и глезотиите на Слави Трифонов. Да, някои целят раздор между САЩ и Русия, но това е изтъркана плоча. А да разберат, че човечеството, не само САЩ и Русия, е единно при нещастия.
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5

ТИХОМИР БЕЗЛОВ: ВЛИЗАМЕ В ТЕЖКА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА

СТЕФАН ГАМИЗОВ БЕШЕ ОСЪДЕН ОТ ЯПОНЦИТЕ ЗА „АНАЛИЗИТЕ” СИ В МАРИЦА-ИЗТОК

ОТИВА ЛИ СИ АХМЕД ДОГАН?

ДИРЕКТОР КОЧАН НЕ ХВАЩА

УДОВОЛСТВИЕТО ДА ЖИВЕЕШ В СОФИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1730

Posted by on ное. 27 2008. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.