ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД

Какво е да срещнеш подходящия човек в най-неподходящия момент? Нещо наистина неприятно. Преди време имаше една песен, в която певицата разказваше как срещнала мъжа на мечтите си, а две минути по-късно се запознала и със симпатичната му съпруга. Няма две мнения, забраненият плод е най-желан. За жалост, такава е човешката природа, винаги искаме това, което не можем да имаме.

Особено трудно е, когато този обект на желанията ни е всичко това, за което някога сме мечтали. Сигурно тук важи поговорката, че трудностите в живота правят човека по-силен. Нужно ли е обаче всичко да бъде трудно и тежко за постигане? Кога се изпитват истинските радости в живота? Като се замисля, истинските мигове, които помним до живот се извоюват и отбраняват, за да не се появи някой, който ще ги разруши или по-лошо, открадне. В този момент си задавам един много важен въпрос, ами ако аз съм този човек, койти би попречил на чуждото щастие? Готов ли съм да отнема онези моменти от някого и да ги направя свои? Труден избор. Същинска дилема. В наши дни няма безкористни дела, няма хора, на които да им пука за чуждото щастие, тъжно, но факт. За това всеки се опитва да го открие и да го запази само за себе си. Егоистично, но това е правилният избор. Нека всеки да прецени, наистина, струва ли си да отнемеш чуждото щастие, ще бъдем ли наистина щастливи по този начин и няма ли да заговори онзи гласец вътре в нас и да ни каже, че правим ужасна грешка? Със сигурност ще се случи така, поне при тези, които имат поне капка съвест, но дали ще се вслушаме в това, което ни казва гласецът…?


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

EДНА ВЕСЕЛА ИСТОРИЯ

ЕЗИКЪТ НА ЛЮБОВТА

СЕКСУАЛНОСТТА НА ЖЕНАТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

СУЕТНИ ЛИ СА ЖЕНИТЕ?

Флирт, среща, сериозна връзка… готови ли сте?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1420

Posted by on сеп. 5 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.