Жулиен Таушанов: Искам да се види, че всички са участвали в един купен мач

Обикновено, когато дойдат комунистите на власт тока скача в пъти и изчезват продукти, казва лидерът на “Новото време” в Русе

Интервю на Мария Иванова

Г-н Таушанов, как ще коментирате решението на Русенския административен съд, който отказа да касира изборите за общински съветници в Русе?

“Горд “ съм с това решение, защото се изисква много смелост и кураж да го вземеш, при всичките тези нарушения, които не са взети под внимание. Гордея се, защото дори в Разград нямаха тази смелост докато в европейския Русе намериха.

През последните седмици Вие лично нееднократно сте заявявали в медиите, че сте убеден, че ще има касиране. Разочаровани ли сте в “Новото време” и ще обжалвате ли решението пред ВАС?

Ще го обжалваме, разбира се. Въпреки, че ние от “Новото време” никога не сме имали претенции за наши гласове. Искаме обаче да се види, че всички са участвали в един купен мач. По този начин обществеността разбра, че вотът е подменен. Затова ще очакваме и решението на ВАС.

Според Вас от какво е продиктувано едно такова неочаквано за жалбоподателите решение на съда?

Очевидно са спазени принципите на разделение на властите. Това няма нищо общо със съдия Свилена Проданова, която показа активна гражданска позиция и се нареди до такива общественици като Тодор Бонев и Цецо Гербера. Можем спокойно да кажем, че тя е една от тях.

“Новото време” в Русе готви ли се вече за парламентарни избори и ще има ли предсрочен вот?

Очевидно управляващите не могат да се справят и това личи от организираните през последните месеци стачки от недоволния народ. Обикновено когато дойдат комунистите на власт тока скача в пъти, изчезват продукти…Готвим се за едно креативно обединение на десницата, защото десните трябва да излязат обединени, за да спечелят.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=399

Posted by on дек. 16 2007. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “Жулиен Таушанов: Искам да се види, че всички са участвали в един купен мач”

  1. Novoto vreme ts vi e kak vi ste za dobro xa xaxa

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.