ЖЕНА Е АРЕСТУВАНА ЗА ЛЮБОВ СЪС СКЕЛЕТИ В ШВЕЦИЯ

Жена бе арестувана в Западна Швеция след като полицията откри човешки скелети в апартамента й, които е използвала като сексуални играчки, хоби, според думите й, мотивирано от интерес към историята и археологията.

„Никога в моята кариера не съм чувал за подобен случай, нито пък моите колеги. Случаят е уникален”, обяви прокурорът по делото пред шведските медии.

Младата жена от Гьотеборг е на 37 години и е арестувана по обвинение „нарушава спокойствието на мъртвите”. Тя твърди, че е невинна.

Прокурорът не можа да обясни откъде жената се е сдобила с почти цял скелет, но поясни, че останките са били използвани по „не-етичен начин”.

Следствието представи CD с етикет – „Моята некрофилия” и ”Моят първи опит”, които съдържат множество документи и снимки.

Психиатричната експертиза, направена на жената, обаче показва, че тя е напълно психично здрава, поне в на юридическите рамки.

Някои от снимките показват като тя лиже череп. Прокурорът смята, че тя е обсебена от смъртта – „Намерихме много снимки на морги и параклиси, и документи за това как се прави секс с наскоро починал или други мъртви хора”.

Сред  откритите доказателства са снимки от моргата, които са намерени в тайник в апартамента, както и чували за трупове и бормашина.

От полицията уточняват, че нямат доказателства, че е разравяла гробове. От прокуратурата уточняват, че е продавала черепи по интернет. Последната продажба е на човек от Упсала (град над Стокхолм), който, според запознати, е поръчал три черепа и един гръбнак.

Полицията открила всичко случайно, след като през септември получила сигнал, че в апартамента на жената е произведен изстрел. Освен това тя се хвалела пред местните деца, че има ножове и мъртъвци в къщата си. Когато полицията влязла се натъкнала на оръжията и останките (в спалнята, хладилника, по земята). Първоначално я арестували по подозрени в убийство, но разследването постепенно променило версията. Наказанието й може да варира от глоба до максимум 2 години зад решетките.

Полицейски снимки от…

Хладилника

Спалнята

Автор:  Ерик Йохансон (Локал).

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5623

Posted by on ное. 21 2012. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.