ЕТО СЕГА ЗАПОЧВА ВЕЛИКОТО ПРОЛЕТНО ПОТЕНЕ

Всеки знае, колко е кратък месец февруари и ей го свърши…изниза се и ето,че идва и ред на пролетта.          

Започваме да размахваме победоностно ръце и да се прехвърляме на пролетна вълна. Да започнем усърдно и здраво да се стягаме и да влизаме във форма. Трябва да сме в крак с пролетните тенденции. Нали така?                   

Има и нещо много важно, на което трябва да обърнем особенно внимание – това са прословутите и мъчителни килограми, които ни мъчат, месцата, които сме натрупали вурху тялото ни. Е няма как, трябва да се подготвим от рано.

Доста често си повтаряме, че трябва да се подложим, на каквато и да е тя, диета, само и само да отслабнем, но не може само това. Имаме нужда от повече движение, без него все едно нищо не сме направили.

Идеалният начин, за да разкараме мазнините са кардио тренировките, те ще ни помогнат да разкараме мазнините и  да сме в по – предизвикателна форма тази пролет…Има една универсална програма, която ще Ви предложим. С нея за месец – два ще се почувствате по – добре и ще регулирате успешно теглото си. Това можете  да го направите във всеки фитнес салон, в който има кардио уреди –  пътечка, както също и на елиптикала ( крос – тренажор ). Ако обичате да карате колело, също ще Ви е много от полза. Но запомнете, че първите две са си най – ефикасни за сега.А също така, каквото и да правите навън, не изпускайте да пробвате нашите съвети. Предлагаме Ви да ускорите крачката и да започнете да изкачвате стълби…примерно.А и не забравяйте да тренирате с тежести, стягат се мускулите, а и ще придадете на тялото си завършен и релефен ефект….и сега е момента да кажем, нека пролетното потене започне сега…За умереното хранене си знаете, така че сте готови да започвате.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=851

Posted by on мар. 6 2008. Filed under За тялото. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.