ЕЛЕОНОРА НИКОЛОВА СЕ “СБЛЪСКА” ЧЕЛНО С ДИМИТЪР АБАДЖИЕВ

Бившият кмет на Русе и настоящ независим депутат Елеонора Николова се срещна на ринга на предаването “Сблъсък” по битиви вчера с Димитър Абаджиев, който бе син кандидат за депутат от Русе, а сега е в РЗС на Яне Янев. Водещите Иван и Андрей не пропуснаха да отбележат, че някога и двамата са били от едната страна на бариерата, а сега са седнали в двата ъгъла. Абаджиев защитаваше тезата, че 8% бариера за влизането на коалиции в парламента е нужна мярка, а Николава – че е недемократична. Бившият приближен на Костов нападна Николова, че е била член на БКП в миналото, а тя на свой ред отвърна, че преди време когато е бил един от хората, издигнали кандидатурата й за кмет на Русе, това не му е пречело. Съпартийката на Мария Капон заяви още, че тази бариера и  паричната гаранция принуждава младите хора, които искат да влязат в парламетна да се оженят за някой олигарх.  Според Абаджиев пък коалицията “Напред” е била безпринципна и се е разпаднала точно заради 8%-ата бариера, която си давала сметка, че няма да минат.

Скандално Абаджиев отказа да остане във втори рунд на предаването, заради това, че го нагласили в един отбор с депутата от БСП Антон Кутев, а водачът на евролистата на РЗС винаги бил против червените. Николова му се изсмя на думите и каза, че точно РЗС са обслужили интересите на БСП. На нея във втория рунд й партнира Мирослав Мурджов от ВМРО.
След като Абаджиев си тръгна, устатата Нана попита, ако случайно той влезе в парламента и там са и БСП, в тоалетната ли ще се скрие. Николова допълни, че той се е срамувал да застане до Кутев, но не се е срамувал да гласува заедно с него в парламента за 8%-ата бариера. В крайна сметка се оказа, че Николова и партньорът й печелят с малко в битката, тъй като зрителският вот показа 54% срещу 8%-ата бариера.
 

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

МИРОСЛАВ МУРДЖОВ: ИМАМЕ БЕТОНИРАНЕ НА ЛОШО СТАТУКВО

ГЕОРГИ КАДИЕВ: АКО ОРЕШАРСКИ Е В ЛИСТИТЕ НА БСП, АЗ НЯМА ДА СЪМ

ПРОФ. ВЕНЕЛИН ЦАЧЕВСКИ: „ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ” Е ПАРТИЯ НЕ САМО НА БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРАНТИ

АРХ. СТЕФАН БЕЯЗОВ: ЯНЕ ЯНЕВ НЯМА НИКАКВО МЯСТО В ДЯСНОТО

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2218

Posted by on апр. 26 2009. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.