ЕДНА ЕЛЕНА… МАЛКО В ПОВЕЧЕ!

Всички вече я познават, една амбициозна юристка от Русе – Елена Маркова – член на ЦИК от квотата на СДС. Може би обаче не знаят, че именно тя е шеф на екипа, недоизпипал преписката за рагистрацията на Мартин Димитров за председател на СДС в СГС. Тя представя само избрана част от документацията, като се опитва да подмени фактите, които безспорно доказват на Съда, че новият кандидат за лидер на СДС всъщност е нелегитимен – избран по неясна процедура в нарушение на куп алинеи на Закона за политическите партии и то преди Устава на СДС, приет на ХVIII конференция на СДС от 26–ти юли 2008 г., да влезе в сила, за морала да не  говорим – за последното, нито в ръководството на СДС, нито в цялата партия, някой се интересува.  Всъщност един човек се заинтересува – никому неизвестния юрист Николай Гацев (определено с много по-малко опит от адвокатите на СДС – Елена Маркова, Емануил Йорданов, бивш вътрешен министър, и Димо Гяуров- бивш първи разузнавач -както сам винаги твърди) и това доведе партията до катастрофа. Защото когато си живееш в страната на БСП и беззаконието, с президент в раздвоена самоличност като двуликия Янус, с патриарх, носещ пагоните на дявола, с парламента на дивашкия грабеж, със съд на посинялата гротеска, с градовете на пладнешката престъпност, какво Ти пречи да си член на опозициопародийната партия на демократичното неглиже?? Това даже е логично… и следствие от гореизброените обуславящи  дадености. Нещастнико, Гацев, защо разбърка тази така добре работеща машина?! За какво Ти трябваше да ровиш  закони… устави… и процедури? Така добре си се бяхме избрали, подредили и ос с Костов си бяхме отредили.

Та да се върнем на  мъстита провинциална корифейка на гражданското право-  Елена Маркова (за Владо Кисьов сигурно хубавата Елена)?!.  Убеди тя Националния съвет на СДС да не слуша приказките на г-н Гацев, че уставът на СДС  не бил влязъл в сила, защото е обжалвано решението за регистрация! И така съвета на старейшините реши при невлязъл в сила Устав да го следва и да се избират, и да се подреждат и да се виждат като част от бъдещо правителство –  един очилат „предварясъл” даже зараздава постове и властови обещания. Гацев му каза да внимава и да не става нелегитимен лидер,  но той го успокои, че в тази страна всичко някак се оправя, ако не просто,  то с много зор, ако не с много зор – то със сигурност с много пари!  Явно парите не бяха негови, щом така лесно ги раздаваше, беше ги взел взаем от някого, за да свърши нещо  в нечия  полза…(нормално за България.. и за тъдявашната политика).
  И се събират корифеите и се избрат и инакомислещия Гацев порицават! Той бил виновен за настъпилия дискомфорт на партията, а те как добре си се разбирали и на нелегитимни предварителни… тъй сладко се избирали… с консенсус. Евала на тая опозиция, камуфлаж на Тройна коалиция.  Едно СДС за Серго и един Серго за СДС- ашколсун, синьо, машала!
 Започва се във ВКС делото за регистрацията на устава, защо се води това дело, а не се регистрира веднага Мартин Димитров – нали документите му се подават в СГС още декември 2008  и се твърди, че устава бил частично вписан ??!! Много ми е интересно как се вписва частично примерно… една конституция – преписваш  американската – и после и добавяш по един хубав български… Член Първи /за Партията/ и още един  по-добър Член Втори /за определен Другар/ и става като в добрия секс… Много членове и много подчленни…
 Ето пак се отплеснах – гаворехме за Елена Маркова, да не я сбъркате с Елена Костова.. ей! Нищо общо, освен някои финансови източници… или малко общо политическо минало .. или и още малко политическо бъдеще… „Бъдещето за България” – помните ли го? Да не би да се сетихте нещо и за Майкъл Чорни, Зоран Ристич или  Сретен Йосич – ах колко сте злопаметни! Ембарговото бъдеще е нашето минало, политическото ни минало искаме за бъдеще..! Нали не сте забравили в коя страна се намирате – прочетете  няколко реда нагоре! Тук секс няма, но има поне един черен Отело…
 Да се върнем в реалното! Елена Маркова се заема с делото за Устава и обжалването на Гацев, след 3 – 4 месеца нейни безпочвени обвинения, оплаквания за разтъкаване на процеса, доноси  и други компетентни действия ВКС отсъжда в полза на обжалващия по всички Членове!   Е може би има някой недоволен член/пак вижте по- горе../, но там става дума само за секс.
 Започва се дело Второ в СГС – за регистрация- и там пак капут!– нашата Елена май нещо не е  подредена-  предава празни документи- ако даде всичко ще се види, че Мартин не е избран както трябва.  Съдийката по делото явно не харесва нито дедовия.. нито членове на недорасли.
  Дело Трето –  ВКС – обжалване на НЕрегистрация. Отново циркове от сини сабинянки и амазонки – сменят се по няколко висши състава. Отводът в секса знаете как се нарича! И пак капут на синята Надежда…! Не, не става дума за нашата Надежда..тази дето целуна Максим Червения. Там нещата не са сексуални, а църковно–прощални или прощално-църковни … !
 Дело Четвърто – СГС – пак Елена Маркова на манежа и пак сексуални отводи. Какво става? Като няма мъже сред съдиите в търговско отделение да назначим  Владо Кисьов от НКВИ на СДС за съдия по това дело. Белким се получи и му стане и на Мартин… работата! Владо още ги може нещата… гвардията умира но не се предава.
  Дело Пето – Елена Маркова, член на ЦИК от СДС , гласува срещу регистрацията на  СДС!
 Дело Шесто – Елена и Ко обжалват регистрацията на СДС във ВАС !  И печелят! СДС е убито за Европейски Избори’2009! СДС умря- да живее Коалиция „Демократи за Сретен Йосич” на Костов и приятели – Ела ми, Бойко, да Те излапам и Теб- Ти си следващия- Ке те  СРЕТНЕме в капан за мажоритарен вот  ;)!
 Дело Четири (2-ри дубъл) – Елена и Ко губят делото за регистрацията на Мартин Димитров в СГС – делото спира заради проблемите в избора на Мартин- най-накрая Съда вижда непреодолими препятствия в няколко члена! Гацев печели и си го слага на..  СДС-Мартин Д. умря, да живее СДС ! Юруков прибира труповете на неЧленуващите вече в партията и казуса се решава ex-lege. Без право на обжалване! Вече му показаха как да членораздава  ТВЪРДО! Неть члена- неть проблема…/по Отело /.
   Егати държавата… дето СтаниШев й е премиер! Май с шев-ове отзад скоро ще сме всички, като ни изритат по-яко Европейците. Ами да ни изритат, че тези Елени… и членове, ни дойдоха малко в повече. А нашата юристка  ще продължава да работи  ту за СДС, ту за червеното министерство на Данаилов, ту за Отело, като топла връзка между едното и другото . Пази се Бойко – да не й попаднеш – тогава не ти трябват дори  БСП и ДПС – от членове  ке изпаднеш..
                                                                                      
Николай  Гацев
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

ИНДИАНА ДЖОУНС И ПОСЛЕДНИЯ ЧЕРВЕНОАРМЕЕЦ НА БЪЛГАРИЯНиколай ГАЦЕВ
 
 

ЗАПУШАЛКИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА – Николай Гацев

ДЕПУТАТЪТ ХРИСТО ПОПОВ: “АТАКА” РАБОТИ ЗА УСПЕХА НА ДПС

БСП И ДПС ИЗВЪРШИХА ПОДЛОСТ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ -Едвин Сугарев

„ПРОЗРАЧНО” УПРАВЛЕНИЕ В ДОБРИЧ

БОРБА НА ЖИВОТ И СМЪРТ… – Калоян Методиев

А ЗАКОН ИМА, ПРОЧЕТЕТЕ ГО!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2265

Posted by on май 18 2009. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.