ДОРИ АЛ КАЙДА МОЖЕ ДА НАЕМЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ

Разбра се, че местният футболен отбор от село Бистрица – „Бистришки тигри” използва правителствения самолет на Република България по нареждане на премиера, който е и картотекиран съзтезател в същия отбор. Почиващият си във Варна Бойко Борисов пожелал да изиграе едно мачле със своите съотборници и поканения от него отбор за противник от „Чавдар” Етрополе. Достойно за римски император… от периода на разпад на империята.

По думите на Борисов всичко е напълно законно, защото за полета били заплатени 20 хиляди лева от единия от отборите – този от Етрополе.

Само че по думите на Цвятко Луканов (бившия шеф на Авиоотряд 28) пред Националното радио : „Авиоотряд 28 не е регистриран по търговския закон, той не е търговско дружество, той няма право да получава пари за извършената си работа въз основа на т. нар. Сертификат за авиационен оператор”

Изводът, който се налага е, че който иска може да наема самолета по лично усмотрение на премиера, на министри, на по-влиятелни депутати, на близки съветници от Министерски съвет и то само срещу добро заплащане. Защо пък Ал Кайда, трафиканти на хора, оръжие, наркотици или цигари да не си го вземат под наем  от време на време – всички те разполагат с много пари? Че малко ли грешни кадрови решения лъснаха от снагата на управляващата партия…

Общество.нет

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5197

Posted by on авг. 16 2012. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “ДОРИ АЛ КАЙДА МОЖЕ ДА НАЕМЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ НА БЪЛГАРИЯ”

 1. Боню

  Свързахте се с канцеларията на НСО, с какво мога да ви помогна.
  – Бих желал да поръчам един от джиповете на Борисов от Люлин до Центъра
  – В брой ли ще платите или ритате футбол с г-н Борисов
  – Не, играя карти
  – Разбрано. Ще получите смс в колко ще ви вземат.

 2. От една страна се плаща и от тази гледна точка е оправдано. Но от друга наистина зависи само от нечие лично и вътрешно усмотрение, което не е редно. Да бяха обавили едни публични правила и ценоразпис за ползването услугите на правителствени самолети – така нещата щяха да са доста по-ясни.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.