ДОКАТО ВСИЧКИ СЕ ЗАНИМАВАТ С ИЗБОРИ И СКАНДАЛИ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОСТАНА НА ДЕБЕЛА СЯНКА

Bakston 1Докато текат скандалите с подслушванията и всички са заети с изборите институцията с един от най-големите бюджети в държавата – Столична община (повече от 1 млрд. на година), остава в сянката на общественото внимание. Според злите езици именно заради това там злоупотребите и кражбите може да се окажат най-сериозни. Наши читалите ни алармираха, че в момента се подменя цялата настилка на алеите на булевард България, при положение, че асфалта беше напълно здрав, нямаше и една дупчица, а в определени участъци (НДК – бул. Д.Несторов) не минават повече от няколко пешеходеца на час. Значи трябва да се търси друга логика на смените на пътни настилки. При положение, че в София има стотици улици осеяни с ями или такива на които няма асфалт този приоритет става съмнителен.

На снимките ясно се вижда какво се случи с велоалеите на прясно ремонтирания бул.Бъкстон, който глътна милиони за реконструкция. Само за 3 месеца, след една мека зима, настилката се изрони и изчезна. Сметнете как е правено и защо от управляващото мнозинство на ГЕРБ толкова държат да правят велоалеи (което не е лошо като идея, но е грозно ако се ползва като инструмент с мащабна корупционна схема).

Снимка: Велоалеята на бул. Бъкстон няколко месеца след шумно пропагандирания и рекламиран генерален ремонт. Освен че настилката се изрони и не става за нищо, из целия квартал се разнася чървен прах и чакъл.

Bakston 1

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6426

Posted by on апр. 27 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.