ДНЕС ИМА МНОГО ЕКСПЕРТИ ПОВЛИЯНИ НЕ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ, А ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИ СИЛИ С Т.НАР. ЛИБЕРАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ

Уважаеми господа, прочетох статията на г-н Стоянов по македонския въпрос. Преди време, по повод на същата тема, изпратих на сайта ви материала, който прилагам. Може би няма да е излишно да бъде припомнен по някакъв начин. Днес има много експерти: икономисти, енергетици, етнолози и пр., но често пъти експертизите им са повлияни не от националните интереси на България, а от интересите на други сили с т.нар. либерална ориентация. Отдавна Атлантическият клуб България, Съветът за външна политика, Отворно общество и др. искат България, например, да признае съществуването на македонско национално малцинство в България, пишат се разработки на тази тема, издадена е и една брошура.

С внимание следя вашия сайт и ценя това, че давате трибуна на различни мнения и възгледи. Поздравявам ви за това и ви желая бъдещи успехи!

С уважениe,

                     Марко Марков

            бивш посланик на България в Тирана, Белград и Сараево

Марко Марков е бивш посланик на България в Албания и Югославия. Първият български посланик в Босна и Херцеговина.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5617

Posted by on ное. 20 2012. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.