ДИРЕКТОРЪТ НА МВР-СОФИЯ: ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БЕЖАНЦИ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ

Ivailo Spiridonov SDVR

РАЙОНЪТ Е МЕЖДУ ЦУМ И ЦЕНТРАЛНА ГАРА Е НАВОДНЕН С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, КОИТО ХОДЯТ НА ТУМБИ

Информацията, която публикува Общество.нет още преди два месеца се потвърди официално от шефа на столичната полицията – Ивайло Спиридов в интервю дадено за БНР.

„Като цяло има увеличение на битовата престъпност в столицата. Най-голям дял имат кражбите от превозни средства, взломни кражби, джебчийски кражби. Те са двойно увеличени. Най-желани за крадците са луксозните квартали на София“, разказа Спиридонов.

Стана ясно, че за проблема е информиран кмета на града Йорданка Фандъкова. Разпоредени са засилени мерки за сигурност за детски градини и училища заради очаквани набези от нелегалните. Спиридонов потвърди, че най-много нелегални (които той нарича бежанци) има в пространството между ЦУМ и Централна гара. За това полицията е организирала наблюдение в този район и там са съсредоточени по-голям брой униформени, за да се гарантира спокойствието и сигурността на столичани.

Пуснатите свободно да се разхождат нелегални се самонастаняват в изоставени къщи. Положението в града става нетърпимо.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6946

Posted by on сеп. 20 2013. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.