Десният избирател ще познае истинските

Десните и тая седмица се събираха. Пак да обсъждат бъдещето. А бъдещето за тях е следното – избори. Избори за евродепутати, избори за кметове и общински съветници…

Въпросът е какво има да обсъждат, като всичко е ясно. И тази година ги чака пълен провал. Избирателите не виждат никаква промяна в тяхното поведение и действие от последните избори.
А истината е, че България има нужда от десница. Но не десница, която е механичен сбор от крематориумни останки от прехода, чиято единствена цел е да се продава на прИмоция на политическия битак. Преди най-отпред на тарабата седеше СДС, после най-търсен от потребителите стана Симеон, а днес като топъл хляб се харчи Бойко.
Подобна сбирщина е безсмислена. Това не може да бъде десницата на България, това са продажници, принадлежащи на историята. Дошло е време за естествен подбор и ще оцелеят най-пригодните. Тези, които ще работят дългосрочно и няма да страдат от лидерски амбиции и вътрешнопартийни боричкания. Те трябва да градят бъдещето, познавайки добре миналото. Избирателите ще ги отсеят. И това няма да се случи веднага,  а ще е процес, който ще продължи тази и следващата година.
Дълг на десния избирател е да ги намери и подкрепи. Този път той наистина трябва да прояви търпение, да изчака още малко, макар че е чакал доста, за да може да направи своя избор истински. Защото да сме активни днес и утре, е не само дълг към нас самите, към обществото, но и към нашите деца.

ПОСЛЕДНИТЕ 5:

Нулева толерантност

Добитъкът на Европа

ЗА НАС И СВОБОДАТА…

ПРАЗНИЦИ, ПРАЗНИЦИ – БЪЛГАРСКИ ДЕЛНИЦИ

РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=25

Posted by on ян. 25 2007. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.23755 лв
 CHF =  1.68287 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.19023 лв
100  RUB =  2.65888 лв
 USD =  1.68781 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.