ДЕСЕТТЕ НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ГРЕШКИ ПРИ СРЕЩА С ЖЕНА

ИЗКУСТВОТО НА ДОБРИЯ ПОДХОД КЪМ ЖЕНИТЕ

Опитвате ли се да играете играта на любовта без резултат? Чудили ли сте се къде може да сте сбъркали? Просто прегледайте набързо десетте грешки, които мъжете най-често допускат, когато свалят една жена.

1. Да се представяте за много фин, изящен, галантен, добър и все в този дух: тази роля може да ви вкара в беда. Трябва да играете себе си и да позволите на мачото отвътре да се покаже. Момичето със сигурност ще се впечатли повече.

2. Прекалено да форсирате любовния процес: не я ли притискате прекалено? Номерата на Казанова вървят във филмовите ленти, но в реалния живот нещата са по-различни.

3. Да бъдете много хрисим: да сте плах и неуверен, който чака всяко нейно кимване като знак, не е от най-добрите сигнали, които може да й изпратите. Бъдете силния мъж, а не смиреното другарче, просто защото жените обожават силните мъже, които могат да ги напътстват и защитават.

4.  Да се опитате на купите любовта й: отрупването с подаръци не помага за спечелването на нечия любов. Нуждаетe се от нещо повече от подаръци в любовното преследване, въпреки че жените обожават да им подаряват разни неща.

5. Не споделяйте старите си тайни: не е добра идея да споделяте своето минало и неговите секрети в началото на една връзка. Може да ви разкара веднага.

6. Да се опитвате да мислите като жена: жените се ръководят повече от чувствата и емоциите си, а не толкова от зашеметяващия външен вид. Мозъкът на жената работи по собствен начин!


7. Прекаляване с облеклото: по-добре е да се облечете естествено, вместо да показвате разни крещящи дизайнерски дрехи и аксесоари.

8. Да миришете лошо: телесната миризма отблъсква повечето жени, така че използвайте парфюм или дезедорант. Разбира се погрижете се и за устната си кухина.


9. Да зяпате всяка жена наоколо: никога не допускайте грешката да следите с поглед други жени, когато сте на среща. Това може да предопредели краят на срещата.

10. Да молите за помощ: да искате помощ и съвети от приятели за вашата среща крие опасности. Направете всичко сами.


Успех!
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ИЗНЕВЯРАТА

НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА САМОТНИЦИ

ЛЮБОВ НА РАБОТНОТО МЯСТО – ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ И ЛЮБОВТА

ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3909

Posted by on юни 2 2011. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.