ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ СОФИЯНЦИ С ДЕЛА ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ – ЗА „БЕЖАНЦИТЕ“ – БЕЗПЛАТНО ПАРНО НА МАКС

Pomoshti bejantziАко не екстрадират всички бежанци от България в страната ще се надигне социално напрежение, което ще помете правителството

Притиснати от икономическата криза, десетки хиляди семейства от София спират парното си. Натрупани задължения, обаче ги изпращат на съдия изпълнителни, за което често разбират случайно от бележки оставени на входната врата. Оттам започва ходенето по мъките – дела, адвокати, съдия изпълнители, запори, скандали, притеснения. Който си е направил задълженията – трябва да си ги плаща!

Крещяща несправедливост и дискриминация

На нелегалните емигранти, които са нарушили закона и са проникнали да територията на друга страна незаконно, чрез престъпни трафикантски мрежи се полагат безплатни условия, които са по-добри от тези на мнозина от жителите на столицата, които плащат данъците си тук. Репортажи на БТВ показаха надуто на максимум парно в общежитията за настаняване във „Военна рампа“ и обитателите, които се разхождат по джапанки. На този фон огромна част от българските пенсионери мръзнат като кучета и нямат пари за лекарства. Комендантът на общежитието заяви, че на всички е осигурена безплатна медицинска помощ. В същото предаване шефът на Агенцията за бежанците каза, че условията в Ковачевци отговарят на тези в петзвезден хотел.

Не е ясно дали ранобудните студенти могат да свалят правителството, но бежанците със сигурност ще го направят. Ако не екстрадират всички бежанци в страната ще се надигне социално напрежение, което ще ги помете.

Ограда по цялата граница, граничари и екстрадиция на всички нелегално проникнали в страната в максимално кратки срокове.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8025

Posted by on ное. 27 2013. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.