ДЕПУТАТЪТ ХРИСТО ПОПОВ: “АТАКА” РАБОТИ ЗА УСПЕХА НА ДПС

ПАРТИЯТА НА ЯНЕ ЯНЕВ Е СЪЗДАДЕНА ОТ БСП, ЗАЯВИ НА БРИФИНГ БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ОТ “АТАКА” И НАСТОЯЩ ПАРЛАМЕНТАРИСТ ОТ ГРУПАТА НА ОДС
 
 
На брифинга Христо Попов представи своя анализ как при гласуването на изборните закони с отсъствието си “Атака” подкрепя БСП и ДПС: БСП+ДПС = 81+34 = 115
Опозиция + НДСВ = 125
Минус “Атака” /11/ = 114
 

Имам достоверна информация, че БСП и ДПС имат договорка за разпределение на мажоритарните райони. На Доган са дадени 5 района от общо 31, това значи 17% победа на Доган, а той ще подкрепи червените на останалите места. Това заяви на брифинг в Русе през уикенда Христо Попов, бивш депутат от “Атака” и настоящ парламентарист от групата на ОДС. Попов даде пресконференцията в клуба на СДС съвместно с русенското ръководство на сините.
Така – с договорката с БСП, ДПС ще има най- големия си изборен успех досега, пресметна народният представител. Със сигурност БСП ще подкрепи мажоритарните кандидатури на ДПС в Кърджали, Разград, Търговище и Силистра, каза депутатът. Попов, който е в процедура по възстановяване на членството си в СДС, беше категоричен, че ако “Атака” беше останала в НС и гласува с опозицията, изборните закони в сегашния си вид нямаше да бъдат приети. “Атака” няма интерес да участва в изборите, тя на практика подкрепи ДПС, осигури му изборен успех и се убедих, че е създадена от БСП, категоричен беше Попов. За него няма съмнение, че партията на Яне Янев също e създадена по поръчка на БСП. “На времето Лилов и Луканов направиха ДПС, после “Атака”, а сега и РЗС, всички тези партии направиха национално предателство”, заяви бившият атакист.
Попов коментира, че мозъчен тръст на БСП от Луканово време насам проучва изтънко и негласно общественото мнение и използва нагласите на обществото в своя полза. Така според депутата недоволството на турците срещу партията веднага след преименуването се използвало, като се създала ДПС, после  националистическите нагласи на голяма част от хората накарали БСП да създаде и “Атака”.  Тези процеси сега с позициите на “Атака” при гласуването на изборните закони се осветиха, обясни Попов. В НС имаше временна комисия по изборните закони, а НДСВ гласува с опозицията, ако “Атака” беше дала свой човек, опозицията щеше да спечели още преди гласуване в зала, каза Попов.
Той представи своя анализ на гласуването на изборните закони, според който с отсъствието си от парламентарната зала “Атака” подкрепя БСП и ДПС. Затова отидох в групата на ОДС, на практика винаги гласувах с опозицията и смятам, че коалицията СДС- ДСБ е единствената реална опозиция, въпреки че и в нея може да има внедрени предатели, каза още Попов. 
 

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

БСП И ДПС ИЗВЪРШИХА ПОДЛОСТ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ -Едвин Сугарев

„ПРОЗРАЧНО” УПРАВЛЕНИЕ В ДОБРИЧ

БОРБА НА ЖИВОТ И СМЪРТ… – Калоян Методиев

А ЗАКОН ИМА, ПРОЧЕТЕТЕ ГО!

ПИРОВА ПОБЕДА ЗА КОСТОВ И ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА „ВТОРА СИНЯ ПИСТА”– Добри БОЖИЛОВ

КОНТРОЛЪТ НЯМА ДА ПОМОГНЕКалоян МЕТОДИЕВ
 
 

КАБИНЕТЪТ СТАНИШЕВ – ОПОЗИЦИЯ В 40-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ 7:0 – Борислав АНГЕЛОВ

БЛОГЪРИ ЗАЩИТАВАТ ПРАВОТО ДА СЕ УРИНИРА НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА

АНТИКОРУПЦИОННИТЕ МЕРКИ НА БЪЛГАРИЯ СА НЕЗАДОВОЛИТЕЛНИ*Тони БАРБЕР (Брюксел)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2220

Posted by on апр. 26 2009. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.