ДЕМОГРАФСКИ БУМ НА „БЕЖАНЦИТЕ“ ЩЕ УСКОРИ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В МАЛЦИНСТВО

Siriska jena s detza

Пропагандаторите на заселването старателно избягват  темата за очаквания безпрецедентен в историята ни демографски бум на новите заселници. Манипулират ни с внимателно подбрани образи на жени и деца, с цел да предизвикат нашето умиление. Все по-явно става, че рекламната кампания на заселването с чужденци е много мощна и сериозно финансирана, като изключително внимателно се планира как да се обработва общественото мнение, така че да бъде намалено недоволството на хората срещу този процес.

Една трета от пристигащите жени са бременни. Ясно е, че новопристигащите имат традиционно много по-високи нива на раждаемост дори от етноса с най-висока раждаемост  у нас – ромите. В Турция чакат 1 милион сирийци, а безвизово могат да влизат  желаещи от всички мюсюлмански многомилионни страни на  Африка и Азия. Ако турските и българските власти решително не спрат нелегалното преминаване на границата, в близките 1- 2 годни у нас се очаква да нахлуят няколкостотин хиляди души. Съвсем очевидно е, че дори след това да спрем приема, поради високата раждаемост за 10 – 15 години те ще станат най – малко 1 милион души. Рекламиращите заселването упорито мълчат за проблемите, които ще настъпят с етно-религиозния баланс у нас. Пристигащите получавайки бежански статут на практика стават български граждани. Илюзиите, че България е само временна спирка за тях вече се изпариха, след като стана ясно, че според министър Ангел Найденов 60 % искат да останат у нас. Другите ще бъдат връщани от богатите европейски страни (както е видно с примера на гръцките имигранти ), ако не си  намерят там за 3 месеца работа и дом. Германия вече започна да ни връща обратно бежанци.

Очевидният риск, неограниченият прием на чужденци да ускори драматично процеса на превръщане на  етническите българи у нас в малцинство, е избягвана неудобна тема за лобистите на  заселването.

Все още никой от българските политици не говори дори за ограничителна квота. Кристалина Георгиева, представители на ООН,  финансирани от чужбина лобисти на заселването или получаващи доходи от уреждане на бежански статути, продължават наглия натиск над българските институции и общественото мнение с изисквания и поучения с императивен назидателен тон. Те изискват бедна и изправена пред фалит България да не си пази границата и да приема и настанява за своя сметка всички желаещи нарушители, идващи от мирна Турция, все едно са военни бежанци.

В момента освен това има измамно усещане, че мерките за охрана на границата са дали някакъв резултат и потока от хора е намален заради тях. Истината обаче лъсна от доклад на МВР. От него стана ясно, че отвъд границата с Турция има струпване на големи групи хора, очевидно желаещи да проникнат нелегално. Инженерната военна техника, която прави просеки за оградата, скоро ще бъде изтеглена от границата и ще останат мръзнещите полицаи, на които не са дадени дори елементарните правомощия да връщат нелегалните обратно на турска територия. Очакващите да преминат щом видят, че военните вече не са на браздата, ще започнат да преминават. Пролетта потокът ще се усили още повече.

Българските политици, не искат или не смеят да изпратят взимащата заплати и рееща се по задгранични мисии армия да помага на граничните полицаи, така както е задължително в такава ситуация. Мисълта, че мрежата само на 33 километра от 259 ще спре ефективно нарушителите е изключително наивна. Ако България не вземе най-решителни мерки се задава истинска катастрофа! Съществуват предпоставки в България да се извърши етно-религиозен демографски преврат, чрез организирано заселване на чужденци, които идват от държава в която няма война, но на които се дава статут. Това по същество би могло да се разглежда като пълзяща форма на държавен преврат на устройството на унитарната българска  държава. Примерите на съседно Косово и Македония са налице. Ако това не бъде незабавно спряно, рано или късно всички участващи в този очевиден план ще трябва да са готови да се изправят пред трибунала на историята!

03.12.2013

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8199

Posted by on дек. 3 2013. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.