ДА ТЪНЕМ В БЕЗХАБЕРИЕ…

Липса на пътища и безотговорност на пътя. За пореден път един от основните проблеми в страната ни се превърна в трагедия. Е, някой ще кажат, че това е поредния нещастен случай. И ще загърбят проблема, но не с право.
16 жертви. Явно отново недостатъчни, за да разберем, че не камерите на пътя ще ни решат проблемите. А отговорното поведение, инвестициите в пътища и адекватната политика по проблемите на транспорта и регионалното развитие.
Вместо да се мисли в тази посока /за съжаление у нас това не става превантивно, а винаги след нещастието/, от БСП ми обявяват, че щели да спрат кампанията си в Ямболско, заради трагедията. Смешно и жалко изявление. Това ли е всичко, което може да се направи – да тънем в популизъм, докато хора умират заради безхаберието на управниците ни.
Управници, които чакат тоя и другия месец пак да ги изберем!

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЗАЩО ЧАК СЕГА, ДОНЧЕВА?

ГЕРГЬОВДЕН – ПРОВАЛЕН ПРАЗНИК НА ХРАБРОСТТА ИЛИ НА ПЕЧЕНОТО АГНЕ

НОВ ЛИДЕР НА СДС – СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

ПРИ ПРОВАЛ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ СДС РАЗВАЛЯ ДОСTЛУКА С ДСБ?!

ЗАЩО СЕ МОЛИМ САМО ПО ПРАЗНИЦИ, А НЕ ПАЛИМ СВЕЩИ В ДЕЛНИЦИ?!

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2286

Posted by on май 28 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.