ГРУБА ГРЕШКА

Бойко сгафи с PR-а. Ама много сгафи. Пред наши сънародници в Чикаго той изтърси, че в България имало “лош човешки материал“. Така на заден план остана новината, че партията му готви коалиция с Иван Костов. Столичният кмет уточни, че основата на населението в момента е 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ, възкликна кметът. Борисов разясни още, че пенсионерите "гласуват с цялата си глупост". 

И докато все още имаше надежда, че тук-там има баби и дядовци, които му симпатизират, вече този процент ще се сведе до към нула. Както е известно, възрастните хора са много докачливи, особено на тази тема. Ромите се държат и се подкрепят, и те като чуят мнението на доскорошния си любимец бат Бойко и ще си стопят подкрепата. Турците може и да ги прескочим в случая. Там процентът който не харесва Доган не е толкова голям, за да изкяри ГЕРБ от него.
Останаха само едни два-три милиона българи, половината от които са непълнолетни и не могат да гласуват. Като сложим членовете и симпатизантите и на другите партии… Да не стане грешка на изборите?!
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

МИНИСТЪР ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ !!!

НЕЩО ОПТИМИСТИЧНО…

НОВИЯТ ПОЛИТИК*

ДА ВЪРТИШ МЕТЛАТА НА ДЪРЖАВНО = 1500 ЛЕВА

БЪЛГАРИНА ДЪРЖИ УЖАСНО МНОГО НА ДВЕ НЕЩА

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1991

Posted by on февр. 5 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.