ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, ЗАЩО ГЕЙ СВАТБИТЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ЕВРОПА, ЕМИГРАЦИЯТА, ЕНЕРГИЙНАТА ПОЛИТИКА И ИЗБИРАТЕЛНИТЕ РАЙОНИ?

Lord TebitЗАЩО БРАТЯ ИЛИ СЕСТРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПИРАНИ ДА СЕ ЖЕНЯТ ПОМЕЖДУ СИ? ИЛИ МАЙКИ И ДЪЩЕРИ ИЛИ БАЩИ И СИНОВЕ?

Автор: лорд Норман Тебит (бивш министър и председател на Консервативната партия)

Жизненоважният въпрос за това къде, кога и как да бъде осигурена позицията на Лондон като център за въздушни операции беше оставен за далечното бъдеще. Проклятието на неограничената, неизброима емиграция все още не е премахнато. Лондон вече не е преобладаващо бял британски град. Двама от всеки десет души в нашата страна не са родени тук. Голямата реч на мистър Камерън, в която дефинира политиката ни в отношенията с ЕС, все още не е произнесена. Изравняването на избирателните райони беше оставено на реката на времето. Изглежда, че енергийната политика се решава в серия от политически битки сред министрите.

Трудно е да се каже, дали това е защото всички тези въпроси са тежки сами по себе си или става дума за караници или за позьорство през по-малкия коалиционен партньор.

Навсякъде другата има бурно оживление на политически действия и законодателни предложения – не само нещастния опит да се забрани на Камарата на лордовете да задържи името си и да се създаде изцяло различна Камара. Свидетели сме дори на подготовка за закони, които да променят закона за наследяването, въпреки че промяната едва ли ще има някакъв ефект за поне половин век.

Всичко това, обаче, изглежда като детска игра в сравнение с решимостта и припряността на мистър Камерън да узакони края на брака, такъв, какъвто го познаваме в последните 5 или 10 хиляди години. Това вече няма да е съюз между един мъж и една жена.  Първоначално Камерън иска да го направи съюз между двама души (предполагам с изключение на кръвно свързаните). Съмнявам се, че той ще спре с това. Защо братя или сестри трябва да бъдат спирани да се женят помежду си? Или майки и дъщери или бащи и синове? В „либералните“ кръгове в Америка вече зоофилите лобират за узаконяване на техния случай – секс с животни.

Какво е това, което толкова притиска мистър Камерън за хомосексуалния „брак“, което е по-важно от Европа, емиграцията, летищата или енергетиката. Ние знаем, че нито правителството, нито Консервативната партия, нито народа е крайно загрижен за този факт. От моя страна, аз се съмнявам, че това ще е печелившо на изборите.

Мнението в публикувано в британския вестник Телеграф.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5811

Posted by on дек. 31 2012. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.