ГОЛЯМА МАСА АРАБИ, АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИ СА РЕГИСТРИРАНИ НА ФАЛШИВИ АДРЕСИ

Lichni kartiНИКОЙ НЕ ПРАВИ ПРОВЕРКИ ПО АДРЕСИ ДАЛИ ЛИЦАТА ИСКАЩИ ДА ПОЛУЧАТ СТАТУТ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ СА ТАМ, КЪДЕТО СА РЕГИСТРИРАНИ.

   Финансовите интереси на адвокати, платени от чужбина правозащитници и сили, които нямат общо с нашите национални интереси и сигурност доведоха България до плачевното състояние да не знаем къде се намират и къде живеят голяма част от изчакващите да получат статут субекти.

   Адресната регистрация е със заявителен режим и се стига до такива куриозни ситуации като тази, за която Общество.нет случайно научи. Сирийци се регистрирали на фалшив адрес без да подозират, че той е на полицай от столично РПУ в София. Изненадващо за самия него на домашния му адрес започнали да пристигат призовки за сирийски граждани. След като овладял първоначалния си шок полицаят се оплакал в Агенцията по бежанците. Факт е, обаче, че лицата, които искат да получат от нас статут, който на практика ги прави български граждани, още от началото започват с лъжите и измамите, което е второто им осъдително деяние, след като в противоречие на Наказателния кодекс са нарушили граничното ни пространство, без да получат наказание за това.

   Задаваме си риторичния въпрос: след като се разбра, че тези лица ще бъдат връщани обратно от Западна Европа у нас, ще бъдат ли така наречените бежанци лоялни български граждани? Наличието на тези измами не е ли още едно основание тези лица да бъдат върнати в Република Турция, откъдето са нахлули или по родните им места?

   Не се е чуло нито един адвокат или служител да е санкциониран за съучастие в тези схеми. Говори се, че много от тях напоследък са забогатели главоломно, покрай дейността си по подпомагане и насърчаване на нелегалната емиграция, която е в ущърб на българските национални интереси и сигурност. 

   Държавата трябва незабавно да започне проверки по адреси и да действа безкомпромисно.

Общество.нет – цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8584

Posted by on ян. 21 2014. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.