ГОЛЯМАТА ЛЪЖА С БЕЖАНЦИТЕ – ИСТИНАТА Е, ЧЕ В ТУРЦИЯ НЯМА ВОЕНЕН КОНФЛИКТ И НИКОЙ НЕ ГИ ГОНИ ОТТАМ

Valk v ovcha koja

Голямата лъжа с нелегалните емигранти от Сирия в България е, че са военни бежанци. Истината е, че идват от Турция, където няма военни действия, никой не ги гони и преследва, турската държава се грижи за тях като им осигурява средства за живот. Освен това там вече един път са получили статут на бежанци. Страната е мюсюлманска, има огромна икономиката и ресурси, има работа и препитание, но те дават големи суми пари (с които могат да си живеят спокойно там) на каналджии, за да идват нелегално в България, където да лъжат, че за бежанци. Крият документите си при близки и твърдят, че нямат.  С общия поток нелегално нахлуващи, освен измамници навлизат и терористи. Какво ще работят в България, а кой ще може дълго да ги издържа с по 1100 лева на месец, докато обикновените български граждани масово мизерстват.

За съжаление политиците и службите у нас знаят за схемата, а една национална телевизия пропагандира лъжата за бедните бежанци и облъчва аудиторията със сълзливи истории.

Материалът ни беше предоставен от наш читател пожелал анонимност, защото се страхува за себе си заради размера на измамата, която разкрива с двойния бежански статут.

12.09.2013

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6871

Posted by on сеп. 12 2013. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

6 коментара for “ГОЛЯМАТА ЛЪЖА С БЕЖАНЦИТЕ – ИСТИНАТА Е, ЧЕ В ТУРЦИЯ НЯМА ВОЕНЕН КОНФЛИКТ И НИКОЙ НЕ ГИ ГОНИ ОТТАМ”

 1. Пояснение

  Тази статия се отнася за сирийците, но има една непълнота. Трябва да се поясни, че почти половината от така наречените бежанци, които идват от пустините и каменистите планини към китната ни родина през това, която се нарича българо – турска граница, а всъщност е липсваща граница, не се сирийци. Те са просто направляван поток емигранти от Сомалия, Судан, Еритрея, Мали, Афганистан, изобщо от Африка, Близкия изток и Азия, като 90 % от тях са радикални мюсюлмани с огромна раждаемост, които нямат никакво намерение да се връщат там, откъдето са дошли. Понеже не сме член на Шенген нашите граничари ги пускат да влизат от Турция, но не и да излизат към Западна Европа. Така те ще останат тук. В близките десетилетия войните, хаоса , тероризма в Африка, Близкия изток и мюсюлманските страни в Азия ще се увеличават, така че трябва да се очаква към България да прииждат милиони, а не хиляди емигранти.

 2. Консерватор

  1000 просветени са едно добро начало. Пътят е трънлив, но славен. Истината трябва да победи и всички да прогледнат. Вие сте новите будители. Бог в вас!

 3. Иван

  Хора не се ли осъзнавате в какво безумие ни въвличат. Под измислената маска на хуманност ни карат да приемаме религиозни маниаци нямащи нищо общо с нашата култура и начин на живот. Живея в Западна Европа и съм свидетел на мюсюлманското разбиране за живот. Тези хора в голямата си част не работят, не искат и не се интегрират, вкопчени до фанатизъм в средновековната си религия. Основно я карат на социални помощи и са с по 6-7-8 деца и повече. Мразят християните и само ползват социалните системи. Достатъчно се изсмуква бюджета от цигани та сега и тези нови паразити.

 4. “ В началото на есента на 2013 година показанията на двама от „изтерзаните“ имигранти в буферната зона за интервюта се разминават съмнително. Минути по-късно, при наложилия се тараш на личните вещи, сърцераздирателните им истории за бягство от режима на Башар Асад рухват гръмко. В мобилния телефон на един от двамата мъже е открит любителски видеоклип. Записът с продължителност от 3.34 мин документира как военизирана група убива с голи ръце, шутове и пръчки безпомощен човек. Авторът на клипа прави грешката да се похвали, обръщайки за момент обектива към себе си и… О, небеса! Това е лицето на същия имигрант, който опитва да проникне в България под прикритието на бежанец, а неговият „партньор“ в противоречивите показания е пряк участник в екзекуцията!

  Авторът на клипа запазил като мил спомен кървавата сцена и я пренасял със себе си по дългия път от Близкия изток до България. При последвалата детайлна проверка и с помощта на данни от партньорски служби се установява, че двамата мъже са част от бойна групировка, джихадисти! “

  http://www.blitz.bg/news/article/263953

 5. ot Evropa

  Тези хора не са бежанци-икономически емигранти са.Тръгнали са към Европа да точат помощи.Аз съм в Западна Европа-градът ми малко по малко стана мюсюлмански.На улицата има повече забрадени жени от европейки.Имат по 6-7-8 деца.Наскоро имаше случай на сенегалец с 46 деца от 4 жени,на когото държавата пяревеждала 7 000? помощи всеки месец.Такива живеят в социални апартаменти-за 100 квадрата плащат има-няма 50-70? наем.За сведение 35 лквадрата е с наем от 750?.В Англия вече искат шериат-вижте клипчетата в ютюб как вървят и скандират да мрат англичаните и Англия.Не се поддавайте на манипулациите.Скоро ще ги издържаме да живеят бейски,че ще искат и джамии и шериати.В една католическа Франция вече има над 2 000 джамии.Забраниха минаването на Дядо Коледа в училищата от тази година-миналата излязоха на протест-били дискриминирани.Забраниха да се снимат децата по време на екскурзия-да не оставали следи от момиченцата ,че са без забрадки и после трудно ще си намерят мъже.Мога до утре да говоря на какви репресии е подложен белият християнин в довчера бяла и християнска Европа.

 6. M

  За мен бежанец или емигрант е когато премине Дьржавната граница през изградените за това места /Граничен контролен пропускателен пункт/.Всички други би тябвало да се считат за НАРУШИТЕЛИ на Дьржавната граница.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.