ГЕРБ СГРЕШИХА!

ГЕРБ повишиха билета за градски транспорт в София от 70 ст. на 1 лев. Картата за всички линии става 50 лева.  Откъдето и да го погледнеш това си е 30% драстично увеличение. Оттук има няколко важни за софиянци и за ГЕРБ следствия.
На първо място така няма да се засили интереса на столичани към използването на градския транспорт. Това ще води до нови задръствания и допълнително замърсяване на и без това отвратителния софийски въздух.

От друга страна има дела за страхотна корупция в общинските фирми на градския транспорт. Кметът Борисов лично накара в кабинета си шефа на фирма Трамкар Христозко Вретенаров да си признае за грандиозното източване на общинското дружество. Е след като толкова пари за били изкрадени се предполага, че с кражбите е свършено и ще останат доста пари в дружеството. Или може би не?
А колкото до ГЕРБ, колкото повече управляват и стоят в опозиция толкова повече се срива доверието в тях.  Борисов трябва да вземе спешни мерки, за да не се наложи да му скъсат билетчето.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: КОНЯТ МИТИНИЦИ Е УМОРЕН, А ЕЗДАЧИТЕ?

МУНИР БОКЧАРИ: В ТУНИС МЛАДИТЕ ХОРА СА ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ НАРГИЛЕТО

ПЕТЪР СТОЯНОВ: КОРУПЦИЯ ИМА ТАМ, КЪДЕТО ДЪРЖАВАТА Е ПОСРЕДНИК

РУМЕН ПЕТКОВ: НАВСЯКЪДЕ НИ ПОСРЕЩАТ ПЪЛНИ ЗАЛИ И ХОРАТА МЕ ПРИЕМАТ НОРМАЛНО

 

КОЙ ГЛЕДА МНОГО ФИЛМИ?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1167

Posted by on юни 12 2008. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.