ГЕРБ И БСП ДРУЖНО ЗАКУСВАТ НА ОБЩАТА ЯСЛА В СТОЛИЧНА ОБЩИНА

НА БАЛЪЦИТЕ ОТ СОФИЯ ПРЕДСТОИ ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ЗА СМЕТ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

В Столична община през 2011 (година на строги икономии, криза, стягане на коланите, лозунги за лишения) са изплатени средно по 33 000 лева, на членовете в Надзорния съвет на Столичната общинска агенция за приватизация (СОАП). 12 броя СОАПАДЖИИ от ГЕРБ, БСП и принципният  лекар Петър Москов от ДСБ. На фона на непочистена София, дупки по улиците, скитащи кучета, мръсотия, язовири на ръба, прахоляк, безредие да си самораздаваш десетки хиляди левове от данъците на хората е брутално морално престъпление. Заформилата се клика в СОАП отделно през миналата си е платила заплати и осигуровки за близо 900 хил. лв., показва проучване на Медияпул . Е, това е безочие. Цинизъм.

Цинизмът на надзорниците не свършва дотук. Възнаграждението им през 2011 г. е било 300% от средната работна заплата в СОАП. За 2012 г. обаче новият 12-членен Надзорен съвет на СОАП си вдига хонорарите и ще получава по 350% от средната заплата, става ясно от отчетите.

Има и още помия. В месеца надзорният съвет на СОАП заседава средно четири пъти месечно или веднъж седмично в рамките на три до пет часа. Това означава, че за един ден работа 12-те общинари са получавали по 675 лв, съобщава Медияпул.

Факт е, че това управление се оказа достен продължител на бордаджийството на Тройната коалиция и ерата Софиянски в СОС. А както е тръгнално ще ги задмине. Важното е, че всички се събраха, познаха се и се разбраха.

А на балъците от София предстои да си плащат данъците за смет и недвижими имоти.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЗАПАДЪТ СЕ ОЗОВА В ЕДНА ЛОДКА С АЛ КАЙДА ПО ВЪПРОСА ЗА СИРИЯ

СЯНКАТА НА ВОЙНАТА СЕ СПУСКА НАД СВОБОДНИЯ СВЯТ    

КАКВО ЧУДО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ

ИЗПЪЛНЕНА ЛИ Е МИСИЯТА?

НАРАСТВА ЛИ ЕТНИЧЕСКОТО НАПРЕЖЕНИЕ В ЕВРОПА. КРИЯТ ЛИ ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ ИНФОРМАЦИЯ

БОРИСЛАВ САНДОВ: ТОКЪТ ЩЕ СКОЧИ РЯЗКО С 25%, АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4324

Posted by on февр. 22 2012. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.