В РУСЕ НЕ ИСКАТ ОМБУДСМАН, ЩЯЛ ДА Е ЛАПАЧ И ТЪРТЕЙ

Председателят на Общинския съвет в Русе Васил Пенчев от ГЕРБ /на трибуната/ най-много се изказва против правилника за работа на обществения посредник

Общинските съветници в Русе не приеха да има омбудсман в града на последната си сесия в края на седмицата. Според Мирослав Славчев от „Атака” освен лапач, този човек щял да бъде и търтей, затова нямало нужда да се финансира такава институция в крайдунавския град. По думите на Славчев общественият посредник щял да е е е един „абсолютен търтей заради тия пари, които ще взема и работи само 8 часа на седмица”. Това крилато определение на общинския съветник разгорещи дебатите около приемането на правилник за работа на обществен защитник в Русе, внесен от опозицията. В крайна сметка кметът на града Пламен Стоилов заяви, че администрацията не е против в Русе да има омбудсман, а не одобрява правилника, в който имало дублиране на дейности.

автор: Мария ИВАНОВА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4924

Posted by on юли 17 2012. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “В РУСЕ НЕ ИСКАТ ОМБУДСМАН, ЩЯЛ ДА Е ЛАПАЧ И ТЪРТЕЙ”

  1. атом

    Браво бе градски, а аз се хваля навсякъд, че демокрацията в България тръгва от Русе. Боже, колко заблуден съм бил. Тя тръгвала от ББ и ГЕРБ-ха, ха.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.