В ПЕРНИК ДИРЕКТОР ЗАБРАВИ ЗА ТОАЛЕТНИТЕ

Камери са монтирани в 16-те класни стаи на Професионалната гимназия по техника и строителство “Арх. Йордан Миланов” в Перник (техникум по старому). Aвтор и експлоататор на идеята е Самуил Шейнин – директор на техникума. Достъп до мониторите за наблюдение ще  има само той!  Така този човеко-биг брадър ще следи и ученици и учители. Шейнин уверява, че откакто е въведено видеонаблюдението, е налице удивителен положителен ефект върху поведението на учениците. Всичко се прави  в името на сигурността и спокойствието. Но както знаем учениците често се бият в тоалетните, пушат там, правят и други работи. ШЕЙНИН СЛОЖИ КАМЕРИ ТАМ – В ТОАЛЕТНИТЕ.

А, за да има взаимен контрол защо Регионалният инспекторат по образование в Перник  не монтира камери в кабинета на Самуил Шейнин и да го следи оттам? В инспектората  пък да има камери към министерството на Даниел Вълчев. На Вълчев към Станишев.
Накрая умния, далновиден, техникумен директор отсича: В сградата вече властват мир и спокойствие. Само, че пак пропуска тоалетните. Тоалетните защо остави Шейнин!?
 
 
(ДА ДОВЕДЕМ НЕЩАТА ДОКРАЙ)
 

ПОСЛЕДНИТЕ 5: 

ЛУЧИЯН ИЛИЕСКУ: ХАРЕСВАТ НИ ЦЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ

СТЕФАН СОФИЯНСКИ: НИЕ САМИ СИ ПРЕДИЗВИКАХМЕ ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА

ПРОБЛЕМЪТ НА СТУДЕНТСКИ ГРАД СА СТУДЕНТИТЕ, А НЕ МУТРИТЕ

МАЯ МАНОЛОВА – НОВАТА ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА

ЗА И ПРОТИВ ЕВТАНАЗИЯТИЯТА В ЛЮКСЕМБУРГ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1878

Posted by on ян. 5 2009. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.