ВТОРА РЪКА ЛИ СМЕ?

Съединените щати обявиха, че махат визите за няколко източноевропейски страни – Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия и Естония. Цената беше подписването на двустранни споразумения за сътрудничество и обмен на биометрични данни. Веднага се заформи и първият скандал. Президентът на Унгария отказа да ратифицира споразумението, защото то дава право на американските власти да правят проверки в унгарската база данни за пръстови отпечатъци на хора. Пазят си хората интересеите. И са прави! То бива полицейщина, но администрацията на Буш минава всякакви граници.

Както и да е. Въпросът е, че изненадващо сред гореизброените страни не подадна България. Когато трябва да се пращат  войски в Ирак и  да се правят  американски бази сме партньори и съюзници, а за визите сме втора ръка.
Малко на  гадно  намирисва цялата работа.  Странно, че на Мистър Клийн не му мирише.  Сещам се за едно стихче на Радой Ралин – гъзът си с  рози накичи, насраното да не личи!
Ама пак си смърди!
 
 


 
ПОСЛЕДНИТЕ 5:

ДЛЪЖНИЦИ ИЛИ ДАРИТЕЛИ?

ПАК РЕЗИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА

КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА

НЕ РЕЖЕТЕ КЛОНА, НА КОЙТО СТОИТЕ

КАК?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1593

Posted by on окт. 23 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.