ВОЛЕН ТАЙНО В РУСЕ, ЗАГЪРБВА ПАРТИЙЦИТЕ СИ

ЛИДЕРЪТ НА “АТАКА” И СЪПРУГАТА МУ СЕ СРЕЩAT САМО С ЕДИН МЕСТЕН АКТИВИСТ

В навечерието на евроизборите инкогнито Волен Сидеров заедно с Димитър Стоянов и Десислав Чуколов, са били в Русе, посетили евроофиса на партията, хапнали, спали и не се срещнали нито с общинското ръководство на партията, нито с активисти, нито с общинските съветници, нито дори със своя човек в местната власт – зам.-градоначалника Атила Минев. Това научи “Бряг” от свои източници в партията. Стана ясно, че все пак един местен партиец е бил предпочетен от вожда си. Това е Любомир Владимиров, областен лидер от април и зам.-председател на местния парламент, който си призна за рандевуто. На тайна вечеря в елитен ресторант Волен Сидеров и съпругата му Капка са поканили семейство Чуколови и семейство Владимирови, с тях е вечерял и водачът на листата Стоянов, който е бил без придружителка. Не може три дни преди вота да идва лидерът, да идват евродепутати и да не се срещат с хората, възмути се основател на “Атака”, който видял компанията, но не бил удостоен с поздрав.

Сидеровци са възмутени още, че  Капка Сидерова не е намерила време за изборни теми, въпреки, че синът й води листата, а е отделила повече от час за шопинг-обиколка. Откак тръгна еврокампанията единственият русенец – Десислав Чуколов, сложен на водещото трето място в партийната листа, не се срещна нито веднъж с русенската общественост след откриването на офиса си. Сидеров беше в Русе, запозна се с организацията на изборите и е много доволен, обясни Владимиров. Шефът на предизборния щаб и водач на групата съветници от “Атака” Мирослав Славчев коментира визитата така: “Ами какво да кажа, ако е лично посещението му, е нямало нужда да се обажда, ако обаче е партийно, буди недоумение фактът, че не се е срещнал с предизборния щаб, но ние така или иначе и със среща и без срещи с него работим за “Атака”. Заместник-градоначалникът Атила Минев, общински вожд на партията, научи от “Бряг” за височайшата визита.  Той коментира факта така: “Не съм канен на среща, не съм го и търсил. Смятам се за политик, надраснал регионалния обхват и съм обезпокоен, че партия “Атака" няма банка от кадри за важни позиции и то в навечерието на избори за национален парламент. От централата нито са ни искали номинации за пропорционалната листа, нито знаем дали ще имаме мажоритарен кандидат, нито са ни давали указания за събрания”.
Лидерът Сидеров, потърсен по телефона от репортера ни каза: “Не е важно къде съм бил. Само да сте посмели да направите интрига, знаете, че водя дела срещу журналисти. Важното е, че сега /в четвъртък/ откривам православен храм, издигнат с дарения на евродепутатите и с мои. Това е по-важно.” За русенските атакисти обаче си остава важен и фактът, че евродепутатите не са се срещнали с русенци. 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

ИЗБОРНИТЕ БРОКЕРИ В СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

КАТО НЕ СТАВА С ПОДЛЕЗИ – ТВОРЕТЕ НАДЛЕЗИ!

ЖОРЖ ГАНЧЕВ: КАДРОВИЯ И ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА СЕГАШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА Е ИЗЧЕРПАН

ЕЛЕОНОРА НИКОЛОВА СЕ “СБЛЪСКА” ЧЕЛНО С ДИМИТЪР АБАДЖИЕВ

МИРОСЛАВ МУРДЖОВ: ИМАМЕ БЕТОНИРАНЕ НА ЛОШО СТАТУКВО

ГЕОРГИ КАДИЕВ: АКО ОРЕШАРСКИ Е В ЛИСТИТЕ НА БСП, АЗ НЯМА ДА СЪМ

ПРОФ. ВЕНЕЛИН ЦАЧЕВСКИ: „ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ” Е ПАРТИЯ НЕ САМО НА БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРАНТИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2307

Posted by on юни 9 2009. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.