ВНОС НА ТЕРОРИЗЪМ

Специалният пратеник на Съединените щати по закриването на печално известната база за мъчения в Гуантанамо се е срещнал с вътрешния министър Цветан Цветанов и е представил информация за конкретни лица, задържани в базата, които българското правителството по възможност да пресели  у нас. Американското правителство очаква решението на Бойко Борисов за приемането на бивши затворници в България. Ставало въпрос за около 3-ма души.

След встъпването си в длъжност в началото на тази година Обама издаде заповед за затварянето на Гуантанамо до една година. Съгласно неговото решение 60 арестанти трябва да бъдат изпратени в други държави, тъй като в родните им страни са изложени на риск от мъчения и убийство. Защо не си останат на тяхна територия не е ясно?

Еврокомисарят за правата на човека Томас Хамерберг призова европейските страни  да приемат петдесетина от затворниците. Франция, Белгия, Италия вече обявиха такава готовност, но те са едно, а ние друго. Границата ни с Турция постоянно се преминава пеша от маса народ от Близкия изток. Имаме ли ресурс за нови предизвикателства. Едни обирджии на трезори не могат да хванат, еле пък световни терористични мрежи. Ще ни пометат!ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ИМА СМИСЪЛ САМО ОТ ПРЕСТЪПНОСТ НА ЕДРО ИЛИ ОТ ЕМИГРАЦИЯ

АКО ГЕРБ МИСЛЯТ ДА Я КАРАТ САМО С ТОЯГАТА ЩЕ КАТАСТРОФИРАТ

„УДОВОЛСТВИЕТО” ДА ПРИТЕЖАВАШ КОЛА В БЪЛГАРИЯ

ДОБРИТЕ НОВИНИ ИДВАТ… БАВНО

СВИНСКА РАБОТА С TОЯ СВИНСКИЯ ГРИП

ТЕМИТЕ НА ДЕНЯ ИЗ ЗАГЛАВИЯ, ИЗЯВЛЕНИЯ, ПОСТИНГИ

КАКВО НИ УЧИ ИСТОРИЯТА?

НАШЕТО „СВЕТЛО” БЪДЕЩЕ…

МОЖЕ ДА СМЕ НАЙ-БЕДНИ, НО ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ НАЙ-ГЛУПАВИ В ЕС

СПАСКА МИТРОВА КАТО ЛИБИЙСКИТЕ СЕСТРИ

УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦИГАРИТЕ – С ЕДИН КУРШУМ СЕРИЯ ОТ ЗАЙЦИ

ЧИЯ ЗАСЛУГА Е БОКОВА?

ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН – ТРЕПЕТ ЗА ПЪРВОЛАКА ИЛИ РЕКЕТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2785

Posted by on дек. 12 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.