ВЕЧНИТЕ РЕВНИВЦИ…..

Мъжете – вечните ревнивци…Най – лошото нещо на света. Обичат те, глезят те, водят те на кафета, кино, скъпи вечери. Следят те, до колкото могат, с кого излизаш, когато не си с тях, интересуват се от приятелите ти, от хората с които сте в една компания още от времето, когато си била сама без гадже. И в момента, когато разберат, че най – добрият ти приятел е от мъжки пол стават ревнивци и постоянно се цупят, когато стане въпрос за това.

Защо мъжете не осъзнават, че не само те могат да имат за най – добър приятел мъж. И защо винаги си мислят, че всеки мъж около теб те сваля. Само защото излизате на кафе, споделяте проблемите си (и то само, защото мъжката ти половинка е далеч в момента и не искаш да го притесняваш), само защото ти помагат в трудни ситуации (и пак казвам, защото твоята половинка не е до теб), не означава, че те имат скрити помисли. Когато си далеч, заради учене или работа, е трудно без приятел. А когато твоята любов не е до теб, е още по трудно. Около теб има естествено много хора, колеги, познати, и винаги има един или двама, които да се отличават… Не те свалят, предлагат да ти помогнат, без да искат нещо в замяна… И малко по малко те ти стават приятели. Излизате на кафе преди лекции, разменяте записки, някое и друго CD с музика… след това започва да си споделя с теб, страхове, проблеми, любовни трепети, търси ти съвети. И в един момент осъзнаваш, че този човек ти е станал добър приятел. Но твоята половинка не го разбира… Той е МЪЖ, той те ревнува от всичко, което може да се нарече мъж, от всеки поглед, коментар… и всичко около теб. Не забравяйте, че мъжете не обичат някой друг да има около нас. Те вечно ще ни ревнуват… Дори и от най – добрите ни приятели/ки. Кажете ми, как можеш да промениш мнението на мъжа… за мъжете около теб, особенно ако си избрала да учиш типично мъжка специалност. Ако някой знае, моля да ми каже! Ще съм ви много благодарна.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

КАК ДА СВАЛИТЕ МЪЖ?!

ПРИЯТЕЛКИТЕ И СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА….

ИМА ЛИ ГОДНОСТ ЛЮБОВТТА?

ДА СЕ СДОБРИШ С НЯКОЙ ЧРЕЗ ЗНАКА НА ЗОДИЯТА МУ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ ДА ГО ЗАРЕЖЕШ!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1145

Posted by on юни 4 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.