ВЕСТНИК ПАПАРАК ОТНОВО СИ ИЗМИСЛЯ ИНТЕРВЮ С МЕН

Не за пръв път в. Папарак си измисля и печата интервюта уж проведени с мене по телефона от негови „разследващи” журналисти, веднъж с псевдоним на жена, а в брой 34/ 396 от 24-31 август 2009 от някой си Жоро Пеев. В М-тел няма запис, незнаят и номера ми. Изнесеното не отговаря на истината! И е абсолютна лъжа. Не познавам и никога не съм изказвал каквото и да е мнение за г-жа Цецка Цачева.

Аз съм журналист с над 200 публикации в медиите и писател с над 70 изадени книги. Винаги и всеки може да провери в  СБЖ, МОЖ, СБП и Националната библиотека „Св.св.Кирил и Методий”. И съм получил  международни и държавни отличия за литературното си творчество. Явно на някои преча и искат да дискредитират името ми. Да не говоря за постоянните заплахи и клевети. Отговорен съм лично само за всичко казано и написано от мен.  Аз не разследвам, а анализирам фактите, които съм убеден, че са верни. Боря се за истината в полза на обществото, а не на властта.

Преди време някаква лига ме натопи пред прокаратурата, че съм написал и издал книгата „Опус за българската контрабанда”. Извикаха ме в националната полиция и дадох писмени обяснения. Вместо подписа ми на автор отдолу бяха поставили моя снимка. А, моята книга „Опус за българската контрабанда” се оказа компилация от мои интервюта в различни медии.

Който седи и чете знае, че разполагам с голяма и автентична информация, която непрекъснато се попълва. Но аз нямам политически пристрастия и амбиции. Старя се да бъда обективен еднакво за Тодор Живков, Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов. За Андрей Луканов и Стефан Софиянски, за Ахмед Доган и Иван Костов, за Николай Добрев и Румен Петков. Очаквам с нетърпение развитието на Бойко Борисов. За Симеон Сакскобурготски не искам да говоря, имам две книги за него, заедно с мнението на големия Петър Увалиев, което е в тези книги и съм го взел лично от него.

 

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ: 

ЗА СВРЪХ НЕДЕЖДИТЕ, СКЕПТИЦИЗМА, СТАНДАРТИТЕ И ДВОЙНИТЕ ТАКИВА

КАКВО ТРЯБВА ДА СТОРИ БОЙКО БОРИСОВ, ЗА ДА УСПЕЕ

АЛБАНИЯ СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

ЛЮБОМИР КОВАЧЕВ: МОДЕЛЪТ НА АЛИАНС ЗА СОФИЯ ОЧЕВИДНО НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ

МЛАДЕН ДОЧЕВ: ОЧАКВАМ ДВУБЛОКОВО СЛЕДИЗБОРНО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

СТОЯН РАЙЧЕВСКИ: ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ ИЗИСКВА ПОНЯКОГА И САМОЖЕРТВЕН ПРИМЕР

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2465

Posted by on авг. 28 2009. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.