БЪЛГАРСКИЯТ ИНВАЛИД – НАЙ-БОГАТИЯТ ИНВАЛИД НА СВЕТА

Invalid 4Проверка на Общество.нет в София показа, че българските инвалиди са едни от най-богатите на света. Автопаркът с който мнозина от тях разполагат е само от автомобили от луксозен клас. Интересно е, че някои дори имат лични шофьори и бодигардове. Има инвалиди с номера за временно пребиваващи. Някои са се бръкнали за номера с еднакви цифри. Карат се мерцедеси, аудита, БМВ, Мини купър… само маркови возила над 50 -100 хиляди лева.

Грехота е държавата и общината да дават привилегии на хора с автомобили, които струват повече от един апартамент. Ако пък са извършители на престъпление (паркиране на забранено място) възниква въпросът защо от МВР си затварят очите? Това дразни обществото и насажда омраза към институциите. Ако пък хипермаркети и молове поодържат охрана само за пред хората трябва да им се потърси сметка. Защото истинските инвалиди обикалят немили-недраги из паркингите и трудно се придвижват.  Редът в държавата започва от паркирането и отсяването на тарикатите.

 Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Invalid 3

Invalid 2

Invalid 1

Invalid 5

Invalid 7

Invalid 6

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=9134

Posted by on мар. 27 2014. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “БЪЛГАРСКИЯТ ИНВАЛИД – НАЙ-БОГАТИЯТ ИНВАЛИД НА СВЕТА”

  1. Стефан

    Като всичко останало в държавата ни – няма кой да следи и глобява, ами да дадат тази дейност на частни организации.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.