НЕЗАКОННОТО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – “НАКАЗАНИЕТО” В БЪЛГАРИЯ E 1100 ЛЕВА МЕСЕЧНО

OgradaЗа децата няма детски градини, за бизнеса няма ДДС, за пенсионерите няма пари за пенсии, стотици хиляди българи живеят под прага на бедността, няма кофа за боклук на която да няма ровещи на всеки 10-15 минути, за болните няма лекараства, за болниците няма средства, няма пари за пътища… На този фон от правителството официално обявиха, че издръжката на един нелегален емигрант е 1100 лева на месец! Това е отвъд границата на социалния цинизъм.

Незаконното преминаване на границата е престъпление – „наказанието“ в България е почти 4 минимални работни заплати на месец. Нищо не е по-силно от фактите. Каква легитимност и какво доверие може да очаква този политически елит, който няма волята да вдигне една ограда и да спре нелегалния трафик на българо-турската граница? Всичко може да се оправи – икономика, енергетика, съдебна система, но няма оправяне с нелегалната емиграция ако й се позволи да влиза безпрепятствено – това са живи хора и повече не можеш да ги изкараш. Вълната няма да спре. И в този миг т.нар. бежанци въртят телефони и мълвата за страната, която няма граница и щедро се грижи да всички проникнали на територията й се носи из Близкия Изток и Африка. Това е само началото.

Цялото това безобразие трябва рязко да спре!

Калоян Методиев

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6866

Posted by on сеп. 11 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.