БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА Е КИНО – СРАМОТА Е ДА ОБВИНЯВАМЕ ТУРЦИЯ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ!

OhranaБългарски политици посетиха българо-турската граница, за да установят нещо, което се знае от години – границата е виртуална, защото се охранява с камери. Това не е граница, а кино.

Скандалното в случая е, че те обвиниха за случващото се Турция, защото турските граничари свободно пропускали нелегалните емигранти да минават у нас, което ясно се виждало на записите от камерите.

Всеки здравомислещ човек може да види чия е отговорността и чия вината в ситуацията. Отговорността е на турската страна, но вината е изцяло и само наша. Ако къщата ти няма врати и прозорци, комшията (независимо добър или лош), ли е виновен за крадците у вас?

Вече сме свидетели на палежи, сбивания, бунтове, продажба на адреси, болести, мръсотия, радикален ислямизъм, огромни разходи… и това само за два-три месеца. Какво да очакваме до година, когато при тази тенденция нелегалните емигранти ще са десетки хиляди и ще обърнат страната с краката нагоре. Кой нормален и здравомислещ човек, който има възможност, ще остане да живее тук. Едната емиграция ще доведе до покачване на друга – тази на български граждани, които през 2014 свободно ще могат да работят из целия Европейски съюз.

Или вдигаме ограда по границата или ставаме обезлюдено, нискокачествено и мръсно гето.

Автор: Калоян МЕТОДИЕВ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6942

Posted by on сеп. 19 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.