БЪЛГАРИЯ – ГОЛЯМАТА ПЕРАЛНЯ ЗА ИДЕНТИЧНОСТИ?

A former Taliban fighter looks on after

България не изпълнява директива 2008/115/ЕО на ЕС, на която трябва да отговаря, за да се присъедини към Шенгенското споразумение, за екстрадиция на нелегални емигранти, които не могат да докажат необходимостта от предоставяне на статут на закрила. Чиновниците не  правят никаква ефективна проверка дали това, което говорят незаконно проникналите в държавата ни е истина или лъжа. Никой няма възможност да проверява идващите от Африка и Близкия изток дали казват реалните си имена и дали са от държавите от които заявяват, че идват. Говори се, че България изпълнява функцията на пералня за идентичности, тъй като всеки човек с криминално досие, терорист или битов престъпник, след като пристигне у нас, може да си изгради фалшива самоличност на базата на която получава статут на бежанец и документи с новото си име. Проверката на имената и личностите е напълно невъзможно да бъде извършена, защото в повечето държави в Африка няма регистър на гражданите, а ако има такъв нашата администрация няма абсолютно никакъв достъп до него. Същото важи за Афганистан, Ирак, Пакистан и Сирия.

Всички хора, които искат нова идентичност, с криминално или терористично минало или настояще, според слуховете,  оставят личните си документи с истинските си имена при доверени лица в Турция, откъдето проникват нелегално в България.

На практика, почти никой от новодошлите не представя реални доказателства, че името и гражданството му са истински, а не фалшиви. Почти никой от нахлуващите през липсващата ни граница не представя и доказателства, че е военен или политически бежанец, което е нарушение на директива 2008/115/ЕО на ЕС. Говори се, че причината нашата администрация да не прави реални проверки и да раздава масово бежански статут на неустановените лица се корени в международна корупция на високо ниво. Според упорити слухове в политически и други среди, сериозни сили, които финансират арабските революции на радикалния ислям, са подплатили по съответния начин политическата воля българската граница да стои отворена максимално дълго време и спрямо прииждащите да не се прилага директива 2008/115/ЕО на ЕС.

По информация предоставена от наши читатели

(посочването изданието и активните линкове са задължителни)

16 октомври 2013

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7072

Posted by on окт. 16 2013. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “БЪЛГАРИЯ – ГОЛЯМАТА ПЕРАЛНЯ ЗА ИДЕНТИЧНОСТИ?”

  1. иван

    пишете на кирелица. имаме си азбука която важи и в европа.лъже те се ако мислите че някои чете измислената азбука на латиница!

  2. любо

    О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!! О-СТАВ-КА!!!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.