БЧК И ООН В 5-ЗВЕЗДЕН СПА ХОТЕЛ СИ ПРАВЯТ СЕМИНАР ЗА БЕЖАНЦИТЕ, ДОКАТО НАТИСКАТ БЪЛГАРИЯ ЗА ОЩЕ ПРИЕМ

IMG_20131018_155516

Най-големите корупционни скандали в света избухват основно в три организации – ООН (Петрол срещу храни), Червеният кръст и Международният олимпийски комитет.

БЧК и ООН в България се оказват най-големите адвокати на приема на „бежанци“ и на събирането на помощи за тях. БЧК разгърна широка кампания с доброволци, кутии по молове, акции, медийни публикации, призиви за съпричастност. Репортаж на БТВ изненада организацията на семинар в най-луксозния 5-звезден спа хотел във Велинград, където служителите на Червения кръст и Върховния комисариат за бежанците на ООН дискутираха положението с „бежанците“ в България. „Не сме тук с цел лукс, направили сме срещата във Велинград, за да е близо и до други по-големи градове, откъдето са участниците“ посочи в най-гледаното време на Сутрешния блок д-р Надежда Тодоровска от Червеният кръст. Напомняме, че шефът на БЧК се вози в черен мерцедес с шофьор и ни най-малко не прилича на милозлив благодетел, който е сред нуждаещите се.

Преди дни Антонио Гутереш от Върховния комисариат за бежанците на ООН пък публично притисна българската страна да не вдига стена по границата, за да може да продължи приема на „бежанци“ в България. И той и служителите му  явно са добре мотивирани.

Давайте им пак дарения!

Снимка: Кутия на БЧК за дарения в централнто фоайе на мол България

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8030

Posted by on ное. 27 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “БЧК И ООН В 5-ЗВЕЗДЕН СПА ХОТЕЛ СИ ПРАВЯТ СЕМИНАР ЗА БЕЖАНЦИТЕ, ДОКАТО НАТИСКАТ БЪЛГАРИЯ ЗА ОЩЕ ПРИЕМ”

  1. 1234

    ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ,ЗАЕДНО С БЕЖАЦИТЕ СИ!!!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.