БСП С ПО-МАЛКО ДЕПУТАТИ ОТ ДПС

Българската социалистическа партия след изборния разгром остана с по-малко депутати от коалиционния си партньор ДПС. В правителството на Станишев формулата за БСП – ДПС беше 8 – 3. Сега нещата се промениха.

Коалиция за България в която влиза БСП наистина има 40 депутата, а ДПС – 38. На първо четене са с два повече, но само на първо четене. Като извадите гражданската квота – Пламен Орешарски и проф. Андрей Пантев, които не са членове на столетницата мандатите се изравняват.

Когато обаче от тях махнете и коалиционните места на председателя на социалдемократите Георги Анастасов, лидерът на земеделците от „Ал.Стамболийски”  Спас Панчев  и Александър Радославов от Движението за социален хуманизъм, картината още се променя . Депутатите на БСП остават чисто 35.  И това на пръв прочит. Какво ще става в БСП ще се види в близките месеци. Със сигурност няма да е спокойно и безметежно.


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

НИКИ ВАСИЛЕВ ДА СИ ЗАВРЕ ФЛАШКАТА В…*

АЛЕКСАНДЪР КАРАКАЧАНОВ: ОЧАКВА НИ УПРАВЛЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ Е ТЮРЛЮГЮВЕЧ

ЕЛЕОНОРА НИКОЛОВА: СИНЯТА КОАЛИЦИЯ Е НОВАТА АБРАВИАТУРА НА ПАРТИЯТА НА ИВАН КОСТОВ

ВОЛЕН ТАЙНО В РУСЕ, ЗАГЪРБВА ПАРТИЙЦИТЕ СИ

ИЗБОРНИТЕ БРОКЕРИ В СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

КАТО НЕ СТАВА С ПОДЛЕЗИ – ТВОРЕТЕ НАДЛЕЗИ!

ЖОРЖ ГАНЧЕВ: КАДРОВИЯ И ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА СЕГАШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА Е ИЗЧЕРПАН

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2364

Posted by on юли 8 2009. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.23646 лв
 CHF =  1.68128 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18663 лв
100  RUB =  2.64111 лв
 USD =  1.67595 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.