БСП В РУСЕ СЕ ПОРАЗПАДНА

ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ Е НАРЕДЕНА С ИЗПРАЩАНЕ НА SMS-И

СЛЕД ЧЕРВЕНИЯ КОНГРЕС И ПАРТИЙНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В РУСЕ МЛАДИ И СТАРИ ПОЧНАХА ДА БЯГАТ ОТ БСП
 
 

Девет човека хвърлиха червените си партийни книжки  и учредиха общинска структура на „Българска левица”, обяви на нарочна пресконференция инж. Мариян Димитров, който два пъти вече е изключван от БСП. Четирима от девятката на непокорните са партийни секретари с тежест сред местните социалисти. Сред тях е и Александър Младенски, който въпреки 84- те години зад гърба си запази физическата и идеологическа жилавост. Той доскоро беше хвален от другарите си, че е приел най- много членове в партийната си ядка. Започналият теч в столетницата разтури за дни 4 партийни организации , благодарение на него от утвърдената миналата седмица на партийна конференция листа за старейшини  излязоха 7 човека.  На листата и на партията обърна гръб и 24- годишният Ивелин Димитров. Отцепниците са категорични, че издигнатата кандидатура на досегашния зам. кмет Орлин Лазаров за градоначалник на Русе е плод на договорки и натиск с единствената надежда да бъде харесан от кандидата на ГЕРБ Пламен Стоилов и да бъде приютен на заместник- кметско място. Близки до ГЕРБ обаче са категорични, че „този номер няма да мине”. Деветимата негодуват още, че бившият  зам. губернатор  Христо Николов е тикнат на 30 място в листата. Листата беше наредена с изпращане на SMS-и на по технически грамотните и пъхане на листчета в ръцете на тези с по-ниска телефонна култура, каза Димитров. Партийното ръководства през 2007-а година и най- вече лидерът Иван Иванов ни пълнеше главите, че „Атака” са лумпени и фашисти, а до 2009-а в Русе управлявахме със сидеровци, доскоро слушахме, че ГЕРБ са некадърници, фашизоиди и управляват с полицейско насилие, когато се уплашихме, че в ръцете на ГЕРБ влиза МВР вече искаме да работим за тях, се казва в разпространен материал на напусналите Ако те наистина са такива, тогава какви сме ние?- е риторичният въпрос на отцепниците. Освен от миазмите на русенското соцпартийно блато напусналите се чувстват отровени и от „висшата” червена политика. Те са убедени , че с активната помощ на БСП в страната се гради „див капитализъм”. В „Програма 2020 за развитието на България” , приета на партийния конгрес  нито веднъж нашата социалистическа партия не използва думата „ социализъм”, гневи се Младенски. Той от години не вижда и не чувства „другарско рамо” в партията.  Отцепниците припомнят и въвеждането на плоския данък от доскорошния си другар Станишев и приемането с възторг на американските военни бази у нас. След всеки избор и след всяко участие на БСП във властта на местно и държавно ниво ръководството, местно и държавно ставаше все по- богато и по- богато, а редовите партийни членове все по- бедни и по- бедни, разсъждават те. И заключават: БСП ни напусна много време  преди ние да я напуснем. Новоучредената структура на „Българска левица” в Русе ще се яви самостоятелно на избори. Същото ще стане и в Бяла, където вече има общинска организация.
 
 
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

КАТ СОФИЯ – ТОРМОЗ С БЕЗКРАЙНИ ОПАШКИ В ЖЕГАТА

ВИК – СОФИЯ ТРОВИ С ПРАХОЛЯК ДЕСЕТКИ СЕМЕЙСТВА

БСП- РУСЕ СЕ ПРОДЪНИ, ОЧАКВА СЕ ГОЛЯМ ТЕЧ

БЪЛГАРИЯ ИМА ТРИ КАРДИНАЛНИ ПРОБЛЕМА: ПРЕСТЪПНИЦИ, ПЪТИЩА И ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОКАЗВАЩИ ПЪТЯ*

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ДОСЕГА КАРАХМЕ САМО С ПРЕМИЕР, ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪСТАВИ И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

НОВА КАМЕННА КАРИЕРА ЗАСТРАШАВА ВОДОДАЙНАТА ЗОНА НА 7 НАСЕЛЕНИ МЕСТА КРАЙ СОФИЯ

ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ ОКОЛО БЕНЗИНА, ПРОТЕСТИТЕ И БАНКИТЕ

БУТАФОРИЯ НА ВЛАСТТА ИЛИ ПРЕДИЗВЕСТЕНАТА ПОЯВА НА СТЕФАН

ЛИБИЯ ПУСКА НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ КЪМ ЕВРОПА

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА И НАТИСКЪТ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМА БЕЖАНЦИ

КРАСИМИР РАЙДОВСКИ: КОГАТО ЕДИН ПЪТ КАЖЕШ ”А”, СИ ДЛЪЖЕН ДА КАЖЕШ И “Б”

ИТАЛИЯ ИЗПРАВЕНА ПРЕД ХУМАНИТАРНА КАТАСТРОФА ЗАРАДИ НАПЛИВА НА ЕМИГРАНТИ

ТРЯБВА ДА ПОТЪРСИМ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ НА БЪЛГАРИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4046

Posted by on авг. 15 2011. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.